Schoolreis Munchen

Schoolreis München

Oude tradities en toch modern

Boek nu een unieke schoolreis naar München!

Op studiereis in München ontdekken de leerlingen de derde grootste stad van Duitsland, een belangrijk centrum op economisch gebied. Internationaal bekend door grote verzamelingen oude en klassieke kunstwerken. Geen stad ter wereld heeft nog zoveel van zijn oude tradities bewaard, je ziet er zelfs nog lederhosen en dirndl jurken. Toch krijgt München het voor elkaar om de tradities te combineren met hippe musea en moderne architectuur! Het nabij gelegen Dachau maakt altijd enorme indruk  op de leerlingen en is absolute must in het programma.

Offerte aanvragen
organiseer je schoolreis naar München

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar München boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar München 129 dagen voor vertrek geboekt.

De drukste reisperiode is in september en oktober vanwege het Oktoberfest.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Studiereis Marienplatz München
Schoolreis Munchen

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Travel Inventive vindt het belangrijk dat de leerlingen leren over verbondenheid, zelfredzaamheid, culturele verschillen en het ontdekken van eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

München is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis, studiereis of werkweek. Voor een geslaagde schoolreis, kies je daarom voor een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. En natuurlijk nemen we daarbij graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar München en andere bestemmingen.

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar München met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Schiphol Airport heeft rechtstreekse verbindingen met München.  

Ook is het mogelijk met de bus of trein naar München af te reizen. Een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis. Het reizen met de bus heeft als bijkomend voordeel dat je de bus ter plaatse kunt inzetten. Wel zo praktisch, zeker als je bijvoorbeeld een bezoek aan Dachau combineert tijdens je schoolreis naar München.

Accommodatie
In München is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar München? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet is jouw schoolreis München gepland!