München

Schoolreis München

Oude tradities en toch modern

Oude tradities en toch modern

München behoort tot de grootste steden van Duitsland. Een belangrijk centrum op economisch gebied. Internationaal bekend door grote verzamelingen oude en klassieke kunstwerken. Geen stad ter wereld heeft nog zoveel van zijn oude tradities bewaard. Toch krijgt München het voor elkaar om deze te combineren met hippe musea. Uiteraard ontkom je niet aan proosten in de gastronomische biergarten.

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. München: stad van levensgenieters!

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

 

Gemiddeld wordt een schoolreis naar München 129 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Onze topics in München

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor München? Mail mij voor inspiratie!
...