Op schoolreis naar Oeganda

Op expeditie naar Oeganda

De parel van Afrika

Boek nu een unieke expeditie naar Oeganda!

In Oeganda vind je alles wat Afrika te bieden heeft! Het land kent tropisch weer, schilderachtige landschappen en een zeer hartelijke bevolking. We laten de leerlingen zo veel mogelijk van dit prachtige land zien. Van de vriendelijke bevolking tot de schitterende natuur in het oerwoud. Op het gebied van natuur en wildlife zitten je leerlingen hier helemaal goed. Het land heeft regenwouden, savannes, meren, gorilla’s, chimpansees, leeuwen, zebra’s en giraffen!

Offerte aanvragen
Bezoek aan een project in Oeganda op schoolreis

Waarom naar Oeganda met Travel Inventive?

Mooie balans tussen impact en ontspanning.

Intensieve begeleiding voor de reis vertrekt.

Georganiseerde informatieavond op school.

EHBO training voor docenten.

Een expeditie die leerlingen en docenten voor altijd bij zich dragen.

Bezoek aan een project in Oeganda op schoolreis
Cultuur in Oeganda

Een passende expeditiereis bij de belevingswereld van de leerlingen

Oeganda is bij uitstek een geschikte bestemming voor een langere school- of studiereis. Een expeditiereis naar Oeganda prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt het een leerzame reis met extra verdieping. De reis is een combinatie van bezoeken aan verschillende projecten en ontspanning.

Voor een geslaagde expeditiereis in Oeganda kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve schoolreizen. Bekijk hier onze andere bestemmingen buiten Europa.

Onze kijk op expeditie reizen buiten Europa

Global Learning

Schoolreis Oeganda
Artikel

Een interview met onze partner in Oeganda

Bekijk artikel
Workshop Oeganda
Workshop

Wereld van Verschil

bekijk workshop
Schoolreis buiten Europa
Bestemming

Zuid-Afrika

bekijk bestemming
Schoolreis buiten Europa
Bestemming

Malawi

bekijk bestemming

Wat je wilt weten voor de reis naar Oeganda

 

Hoofstad: Kampala.
Tijdverschil: 1 uur later in onze zomertijd, 2 uur later in onze wintertijd.
Munteenheid: Oegandese shilling. 
Voertaal: De officiële taal is Engels maar het Luganda wordt ook veel gesproken. 
Vluchtduur: Ongeveer 9 uur met een rechtstreekse vlucht.
Beste reismaanden: December t/m februari en juni t/m augustus.
Paspoort: Geldig tot 6 maanden na verblijf.
Visum nodig: Ja. Van te voren aanvragen via CIBTvisas
Inentingen nodig: Ja. Laat je informeren door instanties die bevoegd zijn medisch advies te geven, zoals je huisarts of de GGD.


Prijsindicatie

14 daagse expeditiereis: vanaf €1250,00 p.p. voor het landprogramma (inclusief excursies, accommodatie, transport ter plaatse, maaltijden, exclusief: vlucht) bij een gemiddelde groepsgrootte van 20 deelnemers.

Accommodatie
Afhankelijk of je kiest voor een rondreis of één uitvalbasis zullen we op basis van jouw wensen op zoek gaan naar één of meerdere accommodaties.

Heb je interesse in een expeditie naar Oeganda? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte reis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw plannen gemaakt.