Praag

Schoolreis Praag

Ontdek de mystieke sfeer!

Ontdek de mystieke sfeer!

Dwalend door middeleeuwse straten. Genietend van het uitzicht vanaf de Praagse Burcht. De overzichtelijke, rustige stad Praag is een parel voor jouw leerlingen. De omgeving biedt volop outdoor mogelijkheden. Ontdek de bergen per mountainbike of ga het water op in een kajak. Praag is een veelzijdige bestemming voor jouw schoolreis!

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Praag: betaalbaar en verrassend leuk!

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

 

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Praag 159 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Onze topics in Praag

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Toerisme Praag
Topic

Topic: Toerisme Praag

Praag is één van de meest populaire reisbestemmingen in Europa. Na aankomst is een oriënterende stadstour een must. Wanneer vertrekken jullie? Tip: Erg leuk zijn de vrie...
Lees meer
Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor Praag? Mail mij voor inspiratie!
...