Praag

Schoolreis Praag

Ontdek de mystieke sfeer!

Ontdek de mystieke sfeer!

Dwalend door middeleeuwse straten. Genietend van het uitzicht vanaf de Praagse Burcht. De overzichtelijke, rustige stad Praag is een parel voor jouw leerlingen. De omgeving biedt volop outdoor mogelijkheden. Ontdek de bergen per mountainbike of ga het water op in een kajak. Praag is een veelzijdige bestemming voor jouw schoolreis!

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Praag: betaalbaar en verrassend leuk!

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

 

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Praag 159 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken?

Ik help je verder om het beste uit je schoolreis te halen. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta. En natuurlijk kijken we hoe we zoveel mogelijk impact kunnen creëren op reis voor je leerlingen.

Tessa Frankenhuis
Tessa  Frankenhuis
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

× Wil je tips ontvangen voor Praag? Mail mij voor inspiratie!
...
Tessa