Jouw schoolreis of studiereis naar Praag

Schoolreis Praag, studiereis Praag, werkweek Praag

bestemming overzicht

Kafka had gelijk: 'Heeft Praag je eenmaal in haar klauwen, kom je nooit meer los'. Scholieren op schoolreis in Praag zijn onder indruk van de invloeden van het voormalige communistische bewind dat nog voelbaar is in de stad. Praag heeft alles in zich voor een leerzame werkweek voor scholieren

Schoolreis Praag: interactief leren

Je leerlingen op schoolreis in Praag profiteren van onze ontdekkingstochten door de stad. Ze maken actief kennis met de historie en kunst in de stad. Veel groepen op schoolreis in Praag combineren hun reis met een bezoek aan het indrukwekkende Theresienstadt. Ook hiervoor hebben wij volop educatief schoolreismateriaal beschikbaar. Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Praag is overzichtelijk. Dat geeft leerlingen de ruimte om volop zelfstandig te verkennen. Een leuke en leerzame ervaring!

 

Top excursies in Praag 

Leerlingen beoordelen het actief en zelfstandig bezoeken van Praag altijd erg positief. Met onze speurtocht door Praag verkennen scholieren op creatieve manier de oude Praagse stad. Met uiteenlopende opdrachten leren zij veel over de verschillende bezienswaardheden van Praag. Een bezoek aan voormalig concentratiekamp Terezin maakt altijd indruk, mits goed voorbereid. Informeer naar onze educatieve opdrachten om leerlingen al in de klas voor te bereiden op hun werkweek naar Praag en Terezin. Een rondvaart over de Moldau wordt altijd beoordeeld als een feestelijke afsluiting van de schoolreis. 

Jouw studiereis naar Praag plannen

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw schoolreis of studiereis Praag? Met onze gratis tool zie je direct de vanaf prijs online in beeld. Staan jouw wensen er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor jouw schoolreis. Praag, een stad met vele gezichten.

5-daagse schoolreis in laagseizoen met 50 personen, inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar en verblijf in jeugdhotel
  • Educatieve programmaondersteuning
  • Draaiboek van uw reis
  • Dekking ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Elke 20ste deelnemer reist gratis
€165 p.p.

Zoek in 853 buitenlandse schoolreisexcursies

Met onze schoolreisplanner selecteer je direct online uw excursies voor uw buitenlandse schoolreis. Met één druk op de knop downloadt je educatieve opdrachten over uw schoolreisbestemming. Zo regel je snel en efficiënt uw schoolreis programma.

 

Plan mijn programma

Hier vind je de beste accommodatiebeoordelingen voor en door onze klanten. Docenten beoordelen hun verblijf na afloop van elke schoolreis. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze accommodaties en helpen we je keuzes te maken in het grote aanbod van verblijfsmogelijkheden.
Scroll naar:

Hotels

Netjes, schoon en basic
Vriendelijk personeel
Klantbeoordeling7,0
PrijsklasseStandaard
Prima voor schoolgroepen
Goede verbinding openbaar vervoer
Klantbeoordeling7,0
PrijsklasseStandaard