Schoolreis Praag

Schoolreis Praag

De Gouden Stad

Boek nu een unieke schoolreis naar Praag!

Dwalend door middeleeuwse straten. Genietend van het uitzicht vanaf de Praagse Burcht. De overzichtelijke stad Praag is een genot voor jouw leerlingen. In het goed bewaard gebleven centrum vind je oude gebouwen, kronkelende straatjes, pleinen en natuurlijk de Karelsbrug. Tijdens jouw schoolreis plan je natuurlijk ook een bezoek aan Theresienstadt net buiten de stad. Gegarandeerd een indrukwekkende ervaring voor je leerlingen. In de directe omgeving vind je  volop outdoor mogelijkheden. Ontdek de bergen per mountainbike of ga het water op in een kajak. Praag is een veelzijdige bestemming voor jouw schoolreis!

Offerte aanvragen
Op schoolreis naar Praag

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Praag boekt

We organiseerden ruim 112 schoolreizen naar Praag.

De drukste reismaanden in Praag zijn september, oktober, april en mei.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Werkweek Praag
Studiereis Praag

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Praag is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis. Een studiereis Praag of werkweek Praag prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Praag, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. En natuurlijk nemen we daarbij graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Praag en andere bestemmingen.

Onze kijk op Praag

De perfecte schoolreis samenstellen

Lessen in Praag
Online leskanaal

LessonUp

bekijk interactieve lessen
Workshop Praag
Workshop

Wereld van Verschil

bekijk workshop

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Praag met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport en Eindhoven airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Praag.  

Ook is het mogelijk met de bus of trein naar Praag  af te reizen. Een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis.  Bijkomend voordeel van het reizen met de bus is dat je deze prima kunt inzetten voor je programma buiten de stad. Wel zo praktisch.

Accommodatie
In Praag is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je  schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Praag? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet is jouw schoolreis Praag gepland!

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?