Schoolreis Florence

Schoolreis Toscane

De mooiste regio van Italië

Boek nu een unieke schoolreis naar Toscane!

Toscane staat bol van de geschiedenis. Jouw leerlingen worden gegarandeerd verliefd op de natuur, historie en cultuur. De toren van Pisa, de kathedraal van Siena en de Uffizi galerij in Florence. Het bekendste kunstwerk in Toscane? Het standbeeld van David van Michelangelo in Florence. Waar beter genieten van de wereldberoemde Italiaanse keuken dan in Italië zelf. Toscane heeft alles wat een schoolreisbestemming nodig heeft.

Offerte aanvragen
Schoolreis Toscane

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Toscane boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Toscane 234 dagen voor vertrek geboekt.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Travel Inventive biedt zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Cultuur op schoolreis in Toscane
Op schoolreis naar Toscane

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Toscane is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis. Een werkweek Toscane prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Toscane, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. En natuurlijk nemen we daarbij graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Toscane en andere bestemmingen.

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Toscane met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Eindhoven Airport heeft rechtstreekse verbindingen met Pisa en Schiphol Airport met Florence.  

Ook is het mogelijk met de bus naar Toscane af te reizen. Een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis.

Accommodatie
In Toscane is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie(s) voor je  schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Toscane? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet staat de schoolreis Toscane op de planning!