Vak- of studiegerichte schoolreis

Vak- of studiegerichte schoolreis

Volledige focus op specifiek vak, studie of profiel

Een studiegerichte invulling van je reis

Bij de vak- en studiegerichte schoolreis worden jongeren ondergedompeld in de internationale beroepspraktijk van hun vak, studie of profiel. De bezoeken sluiten aan bij het studiegebied van de jongeren. Dit levert gegarandeerd impactvolle ervaringen op. 

Wat is er allemaal mogelijk?

We ontwikkelen schoolreizen die vakken en leerlingen met elkaar verbinden. Het resultaat: boeiende schoolreizen die bijdragen aan een zinvolle invulling van het onderwijsprogramma. Jongeren stellen zich open voor het onbekende. Verborgen talenten komen naar boven. Leerlingen bezoeken bedrijven en volgen educatieve workshops. Met onze interactieve ontdekkingstochten verkennen ze samen hun bestemming. Door de focus op hun specifieke vakgebied vullen we het programma samen met de docenten heel gericht in. Zo passen leerlingen theorie toe in de praktijk en profiteren ze van de waardevolle ervaring van met elkaar de grens over gaan.

Ze leren van andere inzichten. De ervaringen van onze studiegerichte reizen zijn heel positief. We zoemen heel specifiek in op de persoonlijke interesses van de jongeren. Hierdoor merk je direct dat je de aandacht hebt en jongeren met waardev

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken?

Ik help je verder om het beste uit je schoolreis te halen. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta. En natuurlijk kijken we hoe we zoveel mogelijk impact kunnen creëren op reis voor je leerlingen. 

Natasja Frijlink
Natasja Frijlink