Studiereis Antwerpen

Kies voor een onvergetelijke studiereis in Antwerpen

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Travel Inventive zorgt voor jouw studiereis naar Antwerpen

Het komt er weer aan: De studiereis. Meestal een heel gedoe om te organiseren, maar uiteindelijk houdt bijna iedereen er een onvergetelijke ervaring aan over. Antwerpen is de perfecte stad voor jouw studiereis en wij denken graag met je mee!

Wat heeft een studiereis naar Antwerpen allemaal te bieden?

Van jong tot oud zijn er hier geweldige activiteiten te beleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vele museums die de stad te bieden heeft. Zo ken je misschien het museum MAS wel, een geweldig groot museum in de wijk: ‘Het Eilandje’ waar je op de 6 verdiepingen die het museum te bieden heeft wel 500.000 museumstukken kunt bezichtigen. Een dagje iets anders dan een museum? Geen probleem! Wanneer je een studiereis naar Antwerpen boekt zijn er nog talloze andere activiteiten te beleven. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Jarenlange ervaring met studiereizen naar Antwerpen

Mede door de vele ervaring die we hebben opgedaan bij vorige klanten kunnen wij jouw studiereis compleet maken. We kunnen, dankzij alle ervaring, zeker zeggen dat we experts zijn geworden in alle activiteiten die Antwerpen te bieden heeft en daardoor kennen we de leukste en interessantste bezienswaardigheden voor een studiereis. We nemen hierbij de zorgen van de docenten uit handen, want bij Travel Inventive willen we zowel de studenten als de docenten optimaal vermaken en tevredenstellen. Wil je weten wat de belevingen van andere klanten waren? Lees daarvoor onze klantverhalen.

 

Een onvergetelijke studiereis naar Antwerpen boeken?

Ben je benieuwd of we alle wensen kunnen volbrengen? Of heb je toevallig nog andere vragen?  Je kunt ons altijd contact met ons opnemen via onze site. Ook kan je direct een vrijblijvende offerte aanvragen. De studiereis naar Antwerpen is een van de vele reizen die we bij Travel Inventive aanbieden. Zo zijn er ook geweldige studiereizen naar andere mooie steden zoals Barcelona of Londen.

Chantal van Heerden
Chantal van Heerden