Studiereis Parijs

Voor ieder budget bieden wij een prachtige studiereis!

Nog vragen.

Stel ze dan hier.

Studiereis Parijs door Travel Inventive; volledig verzorgd!

De Mona Lisa bezoeken in het Louvre, de Eiffeltoren beklimmen om vervolgens te genieten van een prachtig uitzicht. Een studiereis naar Parijs moet zorgen voor ontdekking van de geschiedenis en schatten uit de oudheid!

Parijs leeft! In de hoofdstad van Frankrijk heerst een ware beleving doordat de moderne cultuur naadloos aansluit op de mooie historie. Deze beleving wil je tijdens een studiereis Parijs graag overbrengen. Helaas is het zo dat de spanningsboog van tegenwoordig ongeveer 8 seconden betreft. Eindeloze monologen gaan daarom geen bijdrage leveren aan een onvergetelijke ervaring. Wat dan wel, hoor ik u denken. Uitdagen en zelf ontdekken!

Maak de studiereis Parijs modern

Wij omarmen de mogelijkheden die nieuwe media ons hedendaags te bieden hebben. Tijdens een studiereis Parijs georganiseerd door Travel Inventive, zal een student zijn/haar telefoon niet als afleiding gebruiken, maar juist als hulpmiddel!

Iedere leerling krijgt van ons de mogelijkheid om de stad op zijn/haar manier te ontdekken. Wij betrekken ze actief met wat ze zien, horen of proeven en laten een stad hierdoor tot leven komen. Waarom? Wij geloven dat je de beleving van een stad pas impact kan laten hebben als je er zelf een rol in speelt. Alleen daardoor ontstaat ongeremd enthousiasme en is de participatie groter.

Een wat kleiner budget voor jouw studiereis in Parijs? Geen probleem!

Wanneer je op studiereis Parijs gaat, dan heeft iedereen (ongeacht het te besteden budget) dezelfde wens: leerlingen een onvergetelijke ervaring meegeven waarover ze jaren later nog trots vertellen. Travel Inventive heeft een zeer groot aanbod aan leveranciers, aanvullende pakketten en meer dan 800 modules waaruit je kan kiezen. Dankzij al deze mogelijkheden zijn onze specialisten in staat om een uitdagende, spannende en betekenisvolle studiereis samen te stellen, ongeacht het budget.