Studiereis Praag

Laat je studenten deze wonderschone stad ontdekken

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag!

Een leerzame studiereis in Praag

Van een studiereis in Praag kunnen studenten veel leren. Ze worden ondergedompeld in een onbekende cultuur waarin ze een nieuwe belevingswereld leren ontwikkelen. Plekken als de wijk Josefov spelen daarbij goed in op de verbeelding. In deze joodse wijk voelt het daadwerkelijk alsof je terug in de tijd gaat naar een periode nog voor de 2e wereld oorlog. Hoewel de stad zijn authentieke karakter goed heeft weten te bewaren zijn er ook voldoende moderne activiteiten te beleven. Zo wordt er aan ieders wensen gedacht en is er een goede combinatie van leuk en leerzaam.

Travel Inventive zorgt voor een succesvolle studiereis in Praag

Waarom zou je kiezen voor Travel Inventive? Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van studiereizen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat over een oplossing voor heeft. Met een grote hoeveelheid connecties in binnen en buitenland kunnen wij er voor zorgen dat jouw studiereis in Praag vlekkeloos verloop. Mocht er om wat voor een reden dan ook toch nog hulp nodig zijn dan staan we voor je klaar! Je kunt bij ons rekenen op een vlotte reactie waarbij we in overleg met jou een passende oplossing vinden.

Meer mogelijk dan alleen een studiereis in Praag

Hoewel Praag een fantastische stad is voor een studiereis kan het altijd zo zijn dat jouw studenten meer uitkijken naar een andere locatie. Bij Travel Inventive is het naast het organiseren van een studiereis in Praag ook mogelijk om een studiereis in Rome, Berlijn, Parijs, of Londen in te plannen. Onze reisplannen variëren per locatie en budget. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij een persoonlijk reisvoorstel aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu meteen een offerte aan of neem contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Janne Dekkers
Janne Dekkers