Studiereis Rome

Loop door de historische straten van Rome!

Nog vragen?

Stel ze dan hier.

Beleef de Romeinse tijd in een studiereis naar Rome

Wij kunnen een betekenisvolle studiereis naar Rome organiseren. Met bijna 20 jaar ervaring in het ontwerpen van impactvolle reisconcepten is Travel Inventive dé partij om een onvergetelijke studiereis in Rome te laten organiseren. Onze travel experts kunnen op basis van jouw wensen een reisvoorstel doen ongeacht het budget of de grootte van de groep. Zo zijn er al talloze bijzondere verhalen en ervaringen ontstaan tijdens de studiereis in Rome.

Laat je verbazen in de Vaticaanse Museums, neem een kijkje door het ooit bruisende centrum van Rome , Forum Romanum of bezoek het Pantheon, de meest in tact gehouden kerk van de Romeinse tijd. Zo ervaar je de rijke geschiedenis die Rome jou te bieden heeft. Zijn er bezienswaardigheden die je zelf graag terug zou willen zien in de studiereis naar Rome? Geef dan aan wat jou reiswensen zijn zodat er een op maat gemaakt reisvoorstel samengesteld kan worden.

Het totaalpakket voor een studiereis naar Rome

Bij Travel Inventive bieden wij een totaalpakket aan waarin jij van alle gemakken voorzien wordt. Wij regelen het vervoer, de verblijfplaats en de activiteiten die gedaan zullen worden. Wij bieden een tal van mogelijkheden aan waardoor er altijd wel een reisplan tussen zit die aan al je wensen voldoet. Na jarenlang studiereizen organiseren hebben wij een groot netwerk ontwikkeld in het buitenland die ons helpen met de verschillende excursies die wij aanbieden. Zo sta je er zelfs in het buitenland niet alleen voor.

Vraag een offerte aan voor een studiereis naar Rome!

Wil jij jouw studenten nieuwe dingen laten leren en ontdekken? Dan is een studiereis naar Rome van Travel Inventive een uitstekende manier om dit doel te bereiken. Onze studiereizen sluiten perfect aan op de belevingswereld van een student. Dit houd niet op in Rome, we bieden namelijk ook reizen aan in Berlijn, Parijs, Barcelona of Londen. Eenmaal terug in Nederland zal de student nog lang nagenieten van zijn tijd in het buitenland.

Kim van Loon
Kim van Loon