Tips & Tools voor docenten

 

Jaarlijks werken jullie vol passie aan het creëren van onvergetelijke schoolreisherinneringen. Travel Inventive zorgt voor de beste ondersteuning. Wij hebben voor jou de volgende documenten opgesteld die je helpen bij de voorbereidingen. Zo heeft jouw schoolreis een nog grotere kans van slagen!  

Checklist organisatie schoolreizen

Waar moet je rekening mee houden bij het organiseren van een buitenlandse schoolreis? Hoe bereid je leerlingen en het begeleidend team voor? Wij hebben het voor jou samengevat in onze checklist schoolreizen. 

Stappenplan risico-inventarisatie schoolreizen

Reizen is een uiterst betekenisvol onderneming. Maar aan reizen met school zijn ook risico's verbonden. Wij hebben de belangrijkste risico's van schoolreizen in kaart gebracht. Met ons uitgebreide stappenplan breng je de risco's overzichtelijk in kaart.  

Calamiteitenplan schoolreizen

Een noodplan is binnen de school wellicht geen onderwerp dat vanzelfsprekend de aandacht heeft. Toch is het belangrijk om te weten welke maatregelen getroffen moeten worden om iedereen in veiligheid te stellen bij een noodsituatie. Wij hebben een basismodel samengesteld voor je.  

Grensdocumenten tijdens schoolreis

Voor de schoolreis binnen Europa dient elke reiziger in het bezit te zijn van het juiste grensdocument. Voor onze meest populaire schoolreisbestemmingen onderzochten we de benodigde grensdocumenten.  De verantwoordelijkheid voor de juiste reisdocumenten ligt uiteindelijk bij de school en reizende leerlingen. 
 

Houd deze pagina in de gaten voor updates, wij werken continu aan de beste ondersteuning voor jouw buitenlandse schoolreis! 

Benieuwd wat wij je verder kunnen bieden? Wacht niet langer en deel jouw reisplan met ons door een offerte aan te vragen.