Topic Navigate your Future op schoolreis
Terug naar de vorige pagina

Topic: Navigate - keuzes leren maken

Navigate your future

Leiderschapsreis voor jongeren

Navigate is een geheel nieuw reisconcept, ontwikkeld samen met Dock20 en Be More. Tijdens Navigate worden jongeren op speelse en effectieve wijze begeleid bij het maken van belangrijke keuzes. Keuzes die passen bij de persoon die ze (willen) zijn. Dit gaat bijvoorbeeld over het kiezen van een studie, maar ook op de impact die ze op de wereld willen creëren.

Veel studenten stoppen in het 1e jaar al met hun studie, bij sommige opleidingen zelfs meer dan de helft. Zonde van tijd, geld en motivatie. Na Navigate weet de scholier welke studie past en kan de studietijd beginnen met meer motivatie en focus. 

Decanen kunnen Navigate inzetten voor scholieren die moeite hebben met hun studiekeuze of die twijfelen over een reeds gemaakte keuze. Het programma zorgt voor een betere aansluiting op vervolgonderwijs. Naast open inschrijving biedt Navigate programma's op maat aan voor zowel het voortgezet onderwijs als HBO-instellingen. Navigate is daarmee ook uitermate geschikt voor studenten die in het eerste jaar uitvallen en opnieuw moeten kiezen. 

Meer weten?
Ga direct naar navigate your future voor info 

Ellen deelt haar ervaringen

Het kiezen van een juiste studie op jonge leeftijd is ongelofelijk moeilijk. Zelf was ik in de gelukkige omstandigheid dat ik precies wist wat ik wilde. Nog altijd zou ik dezelfde keuze maken als ik weer jong was. Dat gevoel gun ik iedereen.

Ellen Weijand
Ellen Weijand

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

× Jouw leerlingen helpen bij het maken van keuzes? Mail mij, ik vertel je over de mogelijkheden!
...
Ellen