Schoolreis programma Londen

City Story Game

Te boeken in Londen

Boek nu een volledig programma in Londen

De City Story Game is een totale ervaring van 3 dagen met de hele stad als speelveld. Een combinatie van geschiedenis, verhaal en spel. Leerlingen gaan in groepjes van 4 tot 7 personen de stad in om een verhaal te ontdekken. Er zijn brieven, dagboeken en verborgen teksten overal in stad. Met deze experience brengen we de stad tot leven en spreken we de verbeelding van de leerlingen aan. Door te speuren en mensen aan te spreken werken de groepjes naar de climax van het verhaal toe. 

Waarom dit programma boeken bij Travel Inventive?

Meer impact op schoolreis.

Leerlingen zijn actief betrokken bij hun schoolreis.

Leerlingen ervaren de kracht van het onbekende en leren denken buiten hun eigen kaders.

Leerlingen worden uitgedaagd om de lokale omgeving in te duiken.

Samenwerking is vereist. 

Een volledig programma met in de avonden ruimte voor eigen invulling.

Porgramma Londen
City Story Game Londen

Haal meer uit je schoolreis

We werken vanuit de gedachte dat een boeiend verhaal leerlingen motiveert om zich te verdiepen in de geschiedenis en cultuur van een stad.

Deze topic vraagt een pro-actieve houding van  je leerlingen om het verhaal te ontrafelen. Zo komt de geschiedenis en omgeving tot leven. Alles kan iets betekenen. De puzzels en interacties verleiden jongeren om buiten de gebaande paden te gaan. Mensen aan te spreken. Leerlingen worden uitgedaagd om de lokale omgeving in te duiken.

Leerlingen ervaren de kracht van het onbekende en leren denken buiten hun eigen kaders. Een mooie combinatie van kennis en fun. The City Story Game helpt jongeren verhalen te beleven en zelf nieuwe verhalen te maken. Om zo de verbeelding extra ruimte te geven.

Wat je wilt weten voordat je boekt

Opties
Light versie: 3 experiences en het eindspel.
Full versie: 4 experiences en het eindpsel.

Aantal dagen
Light versie: 2 volle dagen.
Voorbeeld planning: maandag reisdag, dinsdag speldag, woensdag speldag, donderdag reisdag.

Full versie: 3 volle dagen.
Voorbeeld planning: maandag reisdag, dinsdag speldag, woensdag speldag, donderdag speldag, vrijdag reisdag.

Prijs
Light versie €55,- per persoon
Full versie €77,- per persoon

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief OV tickets.

Aantal personen
Het minimum aantal leerlingen is 30 en het maximum aantal leerlingen dat deel kan nemen is 75. 

Pakket met handleiding
Voorafgaand aan de reis krijg je een pakket toegestuurd met daarin alle benodigdheden voor het spel. Ook vind je hierin een handleiding waarin het gehele spel nog een keer word uitgelegd. Zorg ervoor dat alle meereizende docenten deze handleiding doornemen.

Telefonische uitleg
Omdat het spel enige uitleg vergt, lichten wij de handleiding graag een keertje mondeling toe. Nadat het spel geboekt is wordt er een telefonische afspraak ingepland.

Rol voor docenten
Het succes van de City Story Game hangt voor een belangrijk deel af van de aanwezige docenten. We vragen jullie actief deel te nemen, leerlingen te enthousiasmeren en ze waar nodig verder te helpen. Hoe actiever de docenten, hoe leuker en leerzamer het spel wordt voor jullie leerlingen - en voor jullie zelf. Per experience vragen we docenten aanwezig te zijn en taken op zich te nemen.

 

De leerlingen gaan op pad en in teams spelen ze vier challenges. Bij sommige challenges gaan meerdere teams tegelijk aan de slag. Elke groep doorloopt een eigen volgorde in de ervaringen. De experiences zijn een race door Londen, een bustour met acteur vooraf, een speurtocht door het V&A museum en zelf streetart maken. Elke experience levert een locatie in de stad op, die steeds op een andere manier onthuld wordt. Met de vier locaties kunnen de teams tijdens het eindpsel Sarah’s verhaal achterhalen. Heb je interesse in een schoolreis naar Londen met als thema de City Story Game? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?