Topic City Story Game schoolreis Londen
Terug naar de vorige pagina

Topic: City story game Londen

Londen als speelveld op schoolreis

3-daagse Escape Room Londen

Verbinding leggen met de stad Londen
De schoolreis is net begonnen als de leerlingen te horen krijgen dat er iets aan de hand is. Sarah Adams, de Engelse kennis van een docent van wie ze de volgende dag een presentatie zouden krijgen, is verdwenen. Niemand weet waar ze is en wat er gebeurd is. Het mysterieuze Moonlight International, gespecialiseerd in vermissingszaken, benadert de leerlingen. Kunnen zij misschien helpen? Nog geen dag later is de groep totaal verdiept in het verhaal en zijn ze door de hele stad op zoek naar Sarah.

Wat maakt deze game zo uniek?

Met deze experience van 3 dagen geef je als school een hele andere invulling aan je Londenreis. Leerlingen gaan in groepjes van 4 tot 7 de stad in om een verhaal te ontdekken Elk groepje heeft 4 bijzondere ervaringen  van een dagdeel in een eigen volgorde. De ervaringen helpen leerlingen om uit hun comfortzone te stappen, locals aan te spreken, goed om zich heen te kijken en zich te verdiepen in wat ze zien. Het mysterieuze verhaal daagt ze uit en helpt ze om samen de climax te ontrafelen. Met de City Story Game Londen brengen we de stad tot leven en spreken we de verbeelding van de leerlingen aan. 

Maak kennis met de ontwikkelaar van deze Game!

Wat ik zelf zo leuk vind aan de City Story Game is dat schoolreis Londen één groot spel wordt, waarin je jezelf afvraagt wat echt is en wat niet. Door te kijken door de ogen van anderen en door te zoeken naar hints, locaties en mensen die je normaal gesproken nooit te zien krijgt in een stad als Londen, ervaar je een wereldstad totaal op je eigen manier. Bovendien blijft het de hele reis spannend, je wilt toch het mysterie van het spel oplossen. Je ziet nog steeds de highlights van Londen, maar op jouw manier, niet alleen op de manier zoals ieder ander ze ziet. 

Sarah van der Pluym
Sarah van der Pluym

De perfecte schoolreis samenstellen

'Topic: City story game Londen'
Schoolreis naar Londen

Londen

Wandelend over Camden Market. Verwonderd door het uitzicht vanuit de London Eye. Genietend van een musical in een typisch Londens theater… Je proeft de sfeer en voelt al snel: jij hebt de ju...
Lees meer

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Enthousiast over deze game? Mail mij, ik vertel je graag meer!
...
Sarah