Schoolreis buiten Europa

Global Learning

Ontdek de wereld, ontdekt jezelf!

Wereldwijs op schoolreis

Op onze 'wereldburgerschap reizen' combineren we kleinschalige partnerprojecten met onvergetelijke excursies. Leerlingen zien, proeven, ruiken en ervaren hoe het dagelijkse leven op hele andere plekken in de wereld vorm gegeven wordt. We dompelen leerlingen onder in het lokale leven op bestemmingen als Cambodja, Zuid-Afrika, Oeganda en Malawi. Ieder land heeft zijn eigen bijzonderheden. Tijdens de bezoeken aan de projecten zijn de leerlingen kort onderdeel van een dorp of gemeenschap. Daar ontmoeten ze nieuwe mensen en werken ze samen aan projecten die bijdragen aan de gemeenschap. Zo ervaren ze het lokale leven en maken ze op toffe manier kennis met een andere cultuur.

Global learning en wereldburgerschap

Waarom op expeditiereis met Travel Inventive?

Al het contact loopt via je persoonlijke Travel Consultant.

Intensieve begeleiding voor de reis vertrekt.

Georganiseerde informatiebijeenkomst op school.

Dit zijn niet zomaar schoolreizen maar echte expeditiereizen.

Schoolreis buiten Europa
Schoolreizen wereldwijd

Een passende expeditiereis?

De leerlingen gaan in gesprek met leeftijdsgenoten en helpen de lokale bevolking bij hun dagelijkse activiteiten. Samen met lokale leeftijdsgenoten organiseren ze bijvoorbeeld een sportdag of evenement. Op alle bestemmingen wisselen we de projecten af met ontspanning. Zo leren jongeren het land op allerlei manieren kennen. Afhankelijk van jouw wensen kan er tijdens de reis worden overnacht in tenten, vrijwilligershuizen, guesthouses of tussen de locals. Bekijk onze bestemmingen buiten Europa en ga op ontdekkingstocht met jouw leerlingen!

Wereldwijs op schoolreis

Onze bestemmingen buiten Europa

Schoolreis buiten Europa
Bestemming

Oeganda

Bekijk bestemming
Schoolreis buiten Europa
Bestemming

Zuid-Afrika

Bekijk bestemming
Schoolreis buiten Europa
Bestemming

Cambodja

Bekijk bestemming
Bestemmingen buiten Europa
Bestemming

Malawi

Bekijk bestemming

Wat je wilt weten voordat je boekt

Visa
Het kan zijn dat je een visum nodig hebt voor een bestemming buiten Europa. Wij zullen je hier uiteraard over informeren. Een eventueel visum kunnen jij en jouw leerlingen aanvragen via CIBTvisas

Inentingen
Het kan zijn dat je inentingen nodigt hebt voor een bestemming buiten Europa. Laat je informeren door instanties die bevoegd zijn medisch advies te geven, zoals je huisarts of de GGD.

Veiligheid
Bij het bepalen van de bestemming van de schoolreis is het altijd aan te raden om van te voren het reisadvies van de Rijksoverheid te checken. Check alle risico’s en andere belangrijke informatie zodat je goed op de hoogte bent voordat je een bestemming vastlegt. Uiteraard houden wij het reisadvies zelf ook goed in de gaten.

Accommodatie
Afhankelijk of je kiest voor een rondreis of één uitvalbasis zullen we op basis van jouw wensen op zoek gaan naar één of meerdere accommodaties.

Heb je interesse in een schoolreis expeditie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte  expeditie voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet staat jouw expeditite op de planning. 

 

Lotte Stevens
Lotte Stevens

Interesse in een expeditiereis?

Heb je nog vragen over de mogelijkheden voor een schoolreis buiten Europa? Stuur mij een mail en ik help je verder om het beste uit je expeditiereis te halen. Of vraag direct een offerte aan, samen stellen we een passend reisvoorstel op, gebaseerd op jouw wensen. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten