Beroepsgerichte studiereis Frankfurt
Terug naar de vorige pagina

Topic: Handel, Economie en Industrie Frankfurt

Educatieve excursiesuggesties

Vergroot de deskundigheid van jouw studenten!

Frankfurt is het financiële hart van Europa. De skyline wordt door wolkenkrabbers gedomineerd. De stad is verrassend interessant voor studierichtingen met betrekking tot Handel, Economie en Industrie. Speciaal voor deze opleidingen hebben wij een lijst met excursiesuggesties samengesteld!

Speciaal voor studierichtingen met betrekking tot Handel, Economie en Industrie hebben wij een zoektocht gestart naar educatieve bezoeken in het financiële hart van Europa: Frankfurt. Wat dacht je van een bezoek aan het Geldmuseum? De Eurotower heeft een bezoekerscentrum waar je ook lezingen op maat kan reserveren. Op Frankfurt Airport kunnen we verschillende tours reserveren voor jouw studenten. Zomaar een greep uit de bezoeken die Frankfurt jullie te bieden heeft!

Sta jij open voor een leerervaring om nooit te vergeten? Vraag jouw reisvoorstel aan en ontdek de mogelijkheden.

Maak gebruik van Janne's expertise!

Het samenstellen van buitenlandse studiereizen voor het beroepsonderwijs vind ik bijzonder om te doen. Ik vind het belangrijk dat studenten kunnen zien dat hetzelfde beroep in het buitenland vaak een heel andere dimensie kent. Speciaal voor jouw opleiding ben ik zoek gegaan naar educatieve bezoeken in Frankfurt. Ben jij klaar voor vertrek? Ik help je graag op weg. 

Janne Dekkers
Janne Dekkers

De perfecte schoolreis samenstellen

'Topic: Handel, Economie en Industrie Frankfurt'
Buitenlandse schoolreis Frankfurt

Frankfurt

Je moet Frankfurt echt een kans geven, wat een leuke stad met een indrukwekkende skyline! Er valt zoveel te beleven. Deze metropool biedt een afwisselende architectuur van moderne torens ...
Lees meer

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Met jouw studierichting op reis? Mail mij voor inspiratie!
...
Janne