Beroepsgerichte studiereis Horeca Frankrijk
Terug naar de vorige pagina

Topic: Horeca Frankrijk

4-daagse reis Frankrijk

Ontdek de gastvrijheid over de grens!

Combineer de Champagnestreek met Parijs. Na aankomst in Parijs is een verkennende stadstour onder leiding van een professional altijd een prima start. Een onvergetelijke ervaring voor uw studenten! Tip: Er zijn ook diverse wijngaarden in of in de buurt van Parijs. Denk maar aan Clos Montmartre of Suresnes. Zeker een bezoek waard!

Combineer de Champagnestreek met Parijs. Na aankomst in Parijs is een verkennende stadstour onder leiding van een professional altijd een prima start. Ga zeker ’s morgens heel vroeg met je studenten naar de versspecialist voor de horeca: Rungis. Leer bij over de geschiedenis van de Franse wijngaarden met aansluitend blind wijnproeven in het Musée du Vin. Daarna reizen jullie door naar de Champagnestreek, een paradijs voor gastronomen. Natuurlijk bezoeken jullie daar verschillende wijn – en champagnehuizen. Jouw studenten leren bij over soorten druiven, klimaat en grondsoort. Vergeet ook zeker de bierbrouwerijen in deze streek niet. Ook een rondleiding bij een slakkenkwekerij is een aanrader. Durf je te proeven? Ter afwisseling valt een bezoek aan een hotel – en of congrescentrum achter de schermen altijd goed in de smaak. Een onvergetelijke ervaring voor jouw studenten! Er zijn ook diverse wijngaarden in of in de buurt van Parijs. Denk maar aan Clos Montmartre of Suresnes. Zeker een bezoek waard!

Wil jij de deskundigheid van jouw studenten vergroten? Vraag jouw reisvoorstel aan en ontdek de mogelijkheden.

De perfecte schoolreis samenstellen

'Topic: Horeca Frankrijk'
Buitenlandse schoolreis Parijs

Parijs

Kijkend naar de Mona Lisa in Musée du Louvre, genietend van het uniek uitzicht vanaf de Eiffeltoren. Parijs heeft een enorme aantrekkingskracht. Ontdek de geschiedenis en schatten uit de oud...
Lees meer

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Met jouw studierichting op reis? Mail mij voor inspiratie!
...