Op studiereis naar het buitenland

Studiereizen naar het buitenland

Beroepsgerelateerde schoolreizen

Een studiereis naar het buitenland

Bij de vak- en studiegerichte schoolreizen worden jongeren ondergedompeld in de internationale beroepspraktijk van hun vak, studie of profiel. In het buitenland kent hetzelfde beroep vaak een heel andere dimensie. Voor studenten is een studiereis daarom de uitgelezen kans om te leren functioneren in onze internationale samenleving. Een buitenlandse studiereis biedt een unieke inkijk in het toekomstige werkveld. Studenten maken kennis met hun specifieke studieonderwerpen ter plaatse. Resultaat: een bredere blik op de wereld, inspiratie en nieuwe inzichten!

Buitenlandse studiereizen

Waarom een studiereis boeken bij Travel Inventive?

Meer impact op studiereis.

Een studiereis passend bij het onderwijsprogramma.

Programma's voor de studierichtingen horeca, autotechniek & handel, economie en industrie.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

studiegerichte schoolreis
Met je studie op schoolreis

Volledige focus op een vak, studie of profiel

Samen met docenten ontwikkelen we studiereizen die vakken en studenten met elkaar verbinden. Het resultaat: boeiende schoolreizen die bijdragen aan een zinvolle invulling van het onderwijsprogramma. Jongeren stellen zich open voor het onbekende. Door de focus op hun specifieke vakgebied vullen we het programma samen met de docenten heel gericht in. Zo passen studenten theorie toe in de praktijk en profiteren ze van de waardevolle ervaring van met elkaar de grens over gaan.

De invulling van je reis

Ons aanbod aan buitenlandse studiereizen

Studiereis buitenland
Studiereis

Horeca reizen

Bekijk studiereis
Studiereis buitenland
Studiereis

Autotechniek reizen

Bekijk studiereis
Buitenlandse studiereis
Studiereis

Handel, economie & industrie reizen

Bekijk studiereis
Hanne van Kuik
Hanne van Kuik

Interesse in een studiereis?

Heb je nog vragen over de mogelijkheden voor een studiegerichte schoolreis? Stuur mij een e-mail en ik hele verder om het beste uit je studiereis te halen. Of vraag direct een offerte aan, samen stellen we een passend reisvoorstel op maat samen, gebaseerd op jouw wensen. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta.