Studiereis handel, economie en industrie

Studiereizen Handel, economie en industrie

Te boeken in Berlijn en Frankfurt

Studiereis Handel, Economie en Industrie

Speciaal voor deze opleidingen hebben wij een lijst met excursiesuggesties samengesteld! Bekijk hieronder de mogelijkheden voor de steden Berlijn en Frankfurt.

Berlijn

Een gegidste tour door het Kadewe, het op een na oudste warenhuis van Europa, wordt hoog gewaardeerd door studenten. In anderhalf uur tijd ontdekken studenten alles over dit luxe Kaufhaus des  Westens, dat haar deuren al in 1907 opende.

Ook interessant: het anders verkennen van Berlijn tijdens: de ‘Berlin’s Economic Life’ wandeling. Een tour door het financiële district van Berlijn! Andere interessante excursiemogelijkheden zijn een bezoek aan de Ambassade in Berlijn. Hier leren de studenten meer over Destination Marketing. Of denk aan een rondleiding door het Olympisch stadion. Naast de voetbalwedstrijden die er plaatsvinden heeft dit gebouw een indrukwekkende geschiedenis en dat maakt de rondleiding super interessant. Geniet van een fantastisch uitzicht op het stadion en laat de studenten alles leren  over de historie en architectuur!

Rijd op de terug weg richting Nederland langs de Volkswagen fabriek in Autostadt Wolfsburg. De studenten kunnen hier een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe Volkswagen auto’s van begin tot einde gebouwd worden.

Frankfurt

Frankfurt is het financiële hart van Europa. Wolkenkrabbers domineren de skyline. De stad is verrassend interessant voor studierichtingen Handel, Economie en Industrie. Wat dacht je van een bezoek aan het Geldmuseum? De Eurotower heeft een bezoekerscentrum waar je voor je studenten lezingen op maat kan reserveren. Op Frankfurt Airport regelen we verschillende tours  voor jouw studenten. Zomaar een greep uit de bezoeken die Frankfurt jullie te bieden heeft!