Landkaart Wereld van verschil

De Wereld van Verschil

Een interactieve workshop voorafgaand aan de schoolreis

Ga op persoonlijke ontdekkingsreis!

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bewust te zijn. Ga voor vertrek op persoonlijke ontdekkingsreis in "De Wereld van Verschil". Leer je eigen gedrag en dat van anderen begrijpen. De ontdekkingstocht ervaren leerlingen op school met behulp van een prachtige landkaart gebaseerd op de DISC methode.

Workshop voor schoolreis

Waarom deze workshop boeken?

Ga op persoonlijke ontdekkingsreis!

Leerlingen zien zichzelf vanuit een ander perspectief.

Klasgenoten leren elkaar een andere manier kennen.

Verlenging van de schoolreiservaring.

Leerlingen krijgen handvatten voor de rest van hun leven.

Workshop voorafgaand aan de schoolreis
voorbereid op schoolreis

Haal meer uit je schoolreis

Deze ontdekkingstocht geeft de leerlingen inzicht in hun persoonlijke eigenschappen. Ze leren hoe ze het beste uit henzelf en uit hun reisgenoten kunnen halen. Elke reiziger ontvangt zijn of haar eigenlijk persoonlijke landkaart over hun gedrag. Namen van steden, bergen en rivieren op de kaart vertellen iets over hoe en wie ze zijn. Na de workshop begint de échte reis! Wij zorgen ervoor dat leerlingen onderweg actief aan de slag gaan met hun persoonlijke kaart.

Wat je wilt weten voordat je boekt

Tijdsduur
De workshop duurt ongeveer drie uur.

Prijs
Met een minimum aantal deelnemers van 25 personen kost deze workshop €55,- per persoon. Dit is inclusief een persoonlijke landkaart voor elke leerling en een opdracht voor op schoolreis met bijbehorende instructies voor het docententeam. Dit is exclusief de reiskosten van de gids.

*Onze ervaring leert dat scholen de workshop financieren vanuit het budget voor loopbaanbegeleiding en/of persoonlijke ontwikkeling.

  • Inzicht krijgen in ieders plek in De Wereld van Verschil en de kenmerken die hierbij horen.
  • Inzicht krijgen in hoe je gedragsstijl overkomt op anderen.
  • Leren dat er meer gedragsstijlen zijn en waar de verschillen zitten.
  • Erkennen van eigen gedragsstijlen en die van andere herkennen.
  • Je gaat je eigen gedragsstijl bewuster inzetten.
Ellen Weijand Founder

Heb je interesse de workshop?

De gids tijdens deze ontdekkingstocht is Saskia Schoones. Ik ken haar al jaren! Zij heeft net als ik Toerisme gestudeerd, heeft groepsreizen georganiseerd en werkt inmiddels al 18 jaar op een MBO school. Op zoek naar een nieuwe uitdaging ontdekte zij dat leerlingen bijstaan in hun persoonlijke ontwikkeling haar grote passie is. Gun jouw leerlingen deze workshop over gedrag. Niet alleen handig tijdens de schoolreis, het biedt handvatten voor de rest van hun leven. Maak kennis met deze ontdekkingstocht en vraag een offerte aan!