Verblijf in gastzinnen op schoolreis

aankomst gastgezinnen schoolreis

"Bij naderen van de ontmoeting met de gastgezinnen wordt het steeds stiller in de bus. Leerlingen zijn nerveus. De volgende ochtend terug in de bus barsten de verhalen los over de meest uiteenlopende, leuke ervaringen". 

De kracht van verblijf in gastgezinnen op schoolreis

De praktijk leert dat leerlingen hun schroom verliezen. Het verblijf in gastgezinnen tijdens hun werkweek levert voor iedere leerling wat op. Andere culturele gewoonten. Een break uit de eigen veilige leefomgeving. En natuurlijk het spreken van de buitenlandse taal. De ervaringen in gastgezinnen Londen, gastgezinnen Parijs en gastgezinnen Berlijn zijn positief. Verblijf je liever in een kleinere stad? De stteden in Engeland, Frankijk en Duitsland bieden volop verblijf in gastgezinnen aan.

Groot voordeel: de nachtrust is terug voor docenten

Docenten bevestigen allemaal een groot bijkomend voordeel van verblijf in gastgezinnen. De nachtrust is terug! Schoolgroepen die gekozen hebben voor verblijf in gastgezinnen, omarmen deze formule ieder jaar opnieuw. Docenten beginnen uitgerust aan de dag. 's Avonds hebben docenten de gelegenheid om de dag te evalueren en het schoolreis programma bij te stellen.

 

Kunnen we je helpen met je stedenkeuze en een gastgezin? Vraag binnen 2 minuten een offerte aan.