Werkweek Antwerpen

Een buitenlandse ervaring net over de grens

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Maak kennis met met een mooie stad met de werkweek in Antwerpen

Antwerpen staat bekend om Rubens, mode en diamanten en werkt ondanks het rijke verleden continu aan de vernieuwing van de stad. De stad is heel gemakkelijk per trein te bereiken en het station dat in een monumentaal pand gebouwd is ziet er beeldschoon uit. Een prachtige binnenkomer!

Plezier bij de werkweek in Antwerpen

Hoewel de stad veel klassieke bezichtigingen te bieden heeft moet de werkweek niet alleen draaien om het bezoeken van musea. Bij Travel Inventive zetten we de studenten aan het werk. Door samen verschillende activiteiten uit te voeren leren ze spelenderwijs verschillende life-skills. Even weg zijn uit de vertrouwde omgeving speelt hierin een grote rol. Hiermee verbreed je hun horizon en voelen de studenten zich meer verbonden met elkaar. Natuurlijk worden de docenten ook compleet ontzorgt zodat ook zij kunnen genieten van de werkweek in Antwerpen.

De organisatie van een werkweek in Antwerpen

Wij beschikken over een groot netwerk binnen de vakantie- en recreatiebranche. Hiermee kunnen wij een passend reisvoorstel aanbieden dat voldoet aan al jouw wensen of eisen. Natuurlijk zal er te alle tijden rekening gehouden worden met het beschikbare budget. Verschillende klanten waren jou al voor en hebben een onvergetelijke herinnering overgehouden aan hun werkweek in Antwerpen. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw werkweek in Antwerpen. Vraag direct een vrijblijvend reisvoorstel aan!