Werkweek Londen

Boek de ideale werkweek bij Travel Inventive

Meer weten?

Wij informeren je graag!

Werkweek Londen organiseren? Maak jij nog wel impact?

Je gaat of wilt op werkweek in Londen, hoe bereid je dit voor? Het feit dat je op deze pagina deze zin leest, is het antwoord op deze vraag. Je duikt op het internet voor foto’s en praktische informatie, vergelijkingen, reviews, reisverslagen; alles is binnen handbereik. Ook al ben je niet ergens specifiek naar op zoek. Je krijgt elke keer als je een browser opent via advertenties, social media of met onbewust doorklikken, gigabytes aan informatie op je scherm gepresenteerd. Voor die 10% aan informatie die daadwerkelijk betekenisvolle waarde heeft, is dat best goed voor je algemene kennis.  Nadeel is wel dat de hersenen zichzelf trainen datgene te onthouden wat echt impact op je maakt.

Ook leerlingen in 2018 hebben dus op een doorsnee dag al veel meer informatie te verwerken dan leeftijdsgenoten 15 jaar geleden. En ze zijn er bovendien in getraind om onbewust grote hoeveelheden informatie te filteren (oftewel ‘het ene oor in, het andere…” ).

Een werkweek in Londen zou dus veel meer ingericht moeten zijn om een impact te maken op de beleving van leerlingen. Wij van Travel Inventive zijn op dit gebied al meer dan 20 jaar experts.

Werkweek in Londen op de Travel Inventive manier

Hoe wordt een werkweek Londen dan een ervaring die betekenisvolle ervaring waarbij je de rest van je leven aan terug zal denken? Het ene museum naar het andere monument gesleept worden,  om daar vervolgens een eindeloze monoloog van de leraar of gids te moeten uitzitten, is in ieder geval niet de manier.

Leerlingen actief betrekken met wat zij zien, horen of proeven laat een stad tot leven komen tijdens een werkweek Londen.  Wij geloven namelijk dat je beleving van een stad pas impact maakt als je er zelf een rol in speelt. Dat zorgt niet alleen voor een betere sfeer, maar ook voor meer betrokkenheid en enthousiasme onder de leerlingen.

Stel het ideale pakket samen voor een werkweek in Londen

Het pakket ‘Werkweek Londen’ van Travel Inventive is volledig ontworpen op beleving, vrijheid en interactie. Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners op locatie, kunnen wij dit bovendien zeer effectief, doelgericht en prijsbewust realiseren.

Kies daarom voor dé expert op gebied van betekenisvolle en inventieve werkweken en schoolreizen. Onze specialisten hebben een formule ontwikkeld waarmee je innovatieve een interactieve compleet pakketten samenstelt. Samen met jouw collega’s en/of leerlingen kunnen deze geheel naar eigen wens worden vormgeven. Met behulp van onze specialisten maak je gemakkelijk een keuze uit meer dan 800 verschillende modules. Ook voor werkweek naar Berlijn, Rome, Barcelona, en andere wereldwijde bestemmingen.

Geïnteresseerd in hoe wij een weekje naar londen betekenis kunnen geven?

Geïnteresseerd in het samenstellen van de ideale werkweek in Londen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Deze passen wij geheel aan op jouw wensen, voorkeuren en budget. Wanneer je nog vragen hebt neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan je graag te woord.

Chantal van Heerden
Chantal van Heerden