Werkweek Parijs

Voor iedere doelgroep en ieder budget een prachtige reis!

Op zoek naar meer informatie?

Vraag het aan onze medewerkers.

Volledig verzorgde werkweek Parijs door Travel Inventive

Er staat al een tijdje een werkweek naar Parijs op de planning, maar de invulling blijkt met al die pubers en verschillende verwachtingen nogal lastig. Jammer! Want de hoofdstad van Frankrijk bevat een schat aan monumenten, gebouwen, kerken en kathedralen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

Mooie historie en moderne cultuur bepalen de beleving van Parijs. Die beleving wil je tijdens een werkweek Parijs graag overbrengen op de leerlingen. De vraag is echter of eindeloze monologen hier een bijdrage aan gaan leveren. Wat wel aanslaat? Uitdagen en zelf ontdekken!

Ga met de tijd mee en maak de werkweek Parijs een groter succes dan ooit!

De medewerkers van Travel Inventive omarmen de mogelijkheden die nieuwe media te bieden hebben. Wij zorgen ervoor dat de leerlingen hun telefoon niet meer gebruiken om schattige kattenfilmpjes op te zoeken tijdens een rondleiding, maar dat deze smartphone middels interactie helpt bij het ontdekken van de locatie.

Iedere leerling krijgt van ons de mogelijkheid om de stad op zijn/haar manier te ontdekken. Daardoor ontstaat ongeremd enthousiasme en de leerlingen worden geprikkeld om hun ondernemerschap en planvaardigheden te ontwikkelen.

Werkweek in Parijs? Voor elk budget zijn er voldoende mogelijkheden

Als bedrijf snappen wij dat niet iedereen hetzelfde budget heeft, maar dat wel iedereen dezelfde wens heeft: een onvergetelijke ervaring tijdens een werkweek Parijs. Daarom hebben wij een zeer groot aanbod aan leveranciers, aanvullende pakketten en meer dan 800 modules waaruit je kan kiezen. Met behulp van onze specialisten creëren wij dankzij deze mogelijkheden een uitdagende, spannende en betekenisvolle werkweek, ongeacht het budget.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd of wij een werkweek Parijs ook volledig naar uw wensen kunnen vormgeven? Neem dan contact op met onze specialisten. Ze hebben een zeer uitgebreide, maar specifieke, kennis en spreken graag de mogelijkheden met u door. Liever direct een offerte op laten maken? Deze maken wij graag vrijblijvend voor u op.

Ellen Weijand
Ellen Weijand