Werkweek Praag

Kies voor een interactieve werkweek in Praag

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag!

Je blijft in beweging met een werkweek in Praag

Praag staat niet alleen bekend als een goedkopere vakantiebestemming, het is ook een échte wandelstad. Wanneer je kiest voor een werkweek in Praag ben je er van verzekerd dat de leerlingen voldoende te doen en te zien hebben. Een bezoekje aan de Karelsbrug en de astronomische klok kan daar niet aan ontbreken. Een van de meest bijzondere plekken in Praag is de wijk Josefov. Dit is een joodse wijk van voor de 2e wereld oorlog die nog zeer goed intact is gebleven. Zo kun je een stukje verloren cultuur toch nog ervaren.

Afleiding tijdens je werkweek Praag

Iedere student heeft soms behoefte aan een pauze. In Praag is de Staroměstské náměstí oftewel het oude stadsplein bij uitstek de geschikte locatie om te pauzeren. Vaak wordt er dan al snel naar de telefoons gegrepen. Sommige scholen kiezen er daarom voor om de telefoons van de studenten af te nemen. Bij Travel Inventive omarmen we de mogelijkheden die de technologie ons aanbiedt. Tijdens de werkweek in Praag worden de studenten namelijk zelf op pad gestuurd met opdrachten die ze met behulp van hun smartphones zullen moeten uitvoeren. Zo zorgen we voor een interactieve werkweek in Praag waarin wederzijds respect een belangrijk kenmerk is.

Kies voor een werkweek in Praag van Travel Inventive

Wij bieden een volledig verzorgde werkweek aan in Praag maar ook vele andere bestemmingen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een werkweek in Rome, Berlijn, Parijs of Londen te houden. Met behulp van jou input komen we samen tot een reis waar alle leerlingen plezier aan hebben. Vraag een offerte aan of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij nemen graag alle mogelijkheden met jou door om zo een onvergetelijke ervaring voor de leerlingen te realiseren.

Ellen Weijand
Ellen Weijand