Alle schoolreizen

Alle bestemmingen

Bekijk hieronder onze bestemmingen

Schoolreizen buitenland

Wij organiseren buitenlandse schoolreizen voor het voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Wil je op schoolreis met de bus, trein of met het vliegtuig? Bij ons is het mogelijk. Op iedere bestemming wereldwijd bieden we impactvolle ervaringen. Afhankelijk van de bestemming leggen we andere accenten. Sommige bestemmingen lenen zich bij uitstek voor natuur en avontuurlijke expedities. Op andere bestemmingen dompelen we je leerlingen onder lokale ontmoetingen met wereldburgerschap hoog in het vaandel.
Schoolreizen in het buitenland
schoolreizen buitenland

Naar welke bestemming beweegt jouw schoolreis zich?

Op iedere bestemming andere impactvolle ervaringen

Lotte Stevens
Lotte Stevens

Van welke bestemming worden jouw leerlingen het meest enthousiast?

Door jouw wensen goed in kaart te brengen kan ik een schoolreis voor je samenstellen waar alle leerlingen met plezier op terug zullen kijken. We maken er samen een onvergetelijke ervaring van!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten