Schoolreis Barcelona

Ga op ontdekkingsreis in Barcelona!

Nog vragen?

Stel ze dan hier.

Lastig om een keuze te maken, kies voor een schoolreis naar Barcelona!

Bij Travel Inventive helpen we je het maximale uit je schoolreis te halen. Onze travel experts maken van jouw reiswensen een mooi reisvoorstel dat bij jouw budget past. Uiteindelijk moet de reis tegelijkertijd een impact leveren op de leerlingen en een plezante ervaring zijn voor de begeleiders/docenten.

Dit doel bereiken vergt wat zelfstandigheid van de leerlingen. Hiervoor maken wij gebruik van de hulpmiddelen waar vrijwel elke leerling vandaag de dag mee rondloopt. De smartphone! We zetten de smartphone in als hulpmiddel om de locatie te ontdekken. Hierdoor doen de leerlingen spelenderwijs nieuwe ervaringen op. Doordat de leerlingen geactiveerd worden en zelfstandig te werk gaan in een buitenlandse omgeving leren ze open staan voor nieuwe denkwijzen. De leerlingen zullen continu geprikkeld worden zodat de schoolreis in Barcelona niet gezien wordt als een bezoekje maar een ware experience.

Ontdek de schoolreis in Barcelona

De locatie is een van de belangrijkste factoren voor de schoolreis van een leerling. Barcelona is hierbij een populaire keuze omdat er veel te beleven valt. Bij een schoolreis naar Barcelona ben je verzekerd van een leerzame, maar vooral ook leuke, reis in een van de meest kleurrijke steden van de wereld.  Je krijgt de mogelijkheid om de Sagrada Familia te bezoeken of om een kijkje te nemen in de stadstuin van Gaudí. Misschien heb je zelf een aantal bezienswaardigheden in gedachte die je graag terug zou willen zien in de reis. Bij Travel Inventive is er een groot keuzeaanbod aan reisvoorstellen. Wanneer geen enkel reisvoorstel op jouw wensen aansluit kan er een geheel op maat gemaakte reis samengesteld worden voor jou en je leerlingen.

Vraag naar een reisvoorstel voor jouw schoolreis naar Barcelona

Benieuwd naar de ideeën die wij voor jou kunnen realiseren. Naast een schoolreis naar Barcelona is het ook mogelijk om een schoolreis in RomeBerlijnParijs of Londen te organiseren.  Neem contact met ons op en vraag naar een reisvoorstel voor de schoolreis naar Barcelona!

Ellen Weijand
Ellen Weijand