Schoolreis Berlijn

Boek een schoolreis naar Berlijn en ontdek deze grote stad bomvol bezienswaardigheden!

Meer Informatie?

Kom in contact, wij helpen je graag.

Schoolreis Berlijn? Travel Inventive laat leerlingen ontwikkelen!

Berlijn, een stad met een roemruchtige geschiedenis en een stad van culturele diversiteit. Kortom; er valt veel te ontdekken! Travel Inventive zorgt samen met u voor een onvergetelijke schoolreis naar Berlijn met de nadruk op de persoonlijke groei van de leerling. Wat zijn hun eigen normen en waarden, wat vindt de leerling belangrijk en (vooral!) wat vindt de leerling interessant? Het doel is om leerlingen middels groepsopdrachten zichzelf te laten ontdekken, maar ook kennis te laten maken met de geschiedenis en de cultuur van Berlijn. Benieuwd? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Travel Inventive regelt jouw schoolreis naar Berlijn

Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van schoolreizen, kun je erop vertrouwen dat de schoolreis naar Berlijn via Travel Inventive een unieke ervaring wordt, voor zowel leerling als leerkracht. Met de keuze uit meer dan 800 educatieve opdrachten zijn wij erg flexibel en kunnen wij de schoolreis haarfijn afstemmen op jouw wensen. Samen met onze specialisten kom je tot de juiste onvergetelijke beleving. Vraag in 2 overzichtelijke stappen je vrijblijvende offerte aan. Mooie herinneringen maken door interesses van jongeren boven water te krijgen, dat is toch geweldig!

Schoolreis Berlijn; een stukje geschiedenis

Bij een schoolreis naar Berlijn mag een bezoek aan de Berlijnse muur natuurlijk niet ontbreken. Leerlingen kunnen van alles ontdekken over dit onderwerp dankzij de vele tentoonstellingen en musea waar Berlijn rijk aan is. Welk stukje geschiedenis van Berlijn wil jij de leerlingen meegeven? Dankzij onze maatwerk schoolreizen is alles mogelijk!

Hieronder een aantal leuke feitjes over de Berlijnse Muur:

  • De Berlijnse Muur was 160 kilometer lang;
  • Op 13 augustus 1961 stond de Berlijnse Muur en viel op 9 november 1989;
  • Tussen de bekende Berlijnse Muur en Hinterlandmauer bevond zich een stuk niemandsland;
  • De muur scheidde West- en Oost-Berlijn van elkaar.

Meer informatie over een schoolreis naar Berlijn?

Onze specialisten vertellen graag meer, neem vrijblijvend contact met ze op of bel naar 076 522 30 57. Ontdek ook ons uitgebreide aanbod aan studiereizen en werkweken in Parijs, Londen, Barcelona of Rome.

Chantal van Heerden
Chantal van Heerden