Schoolreis Rome

Laat je verbazen door het historische Rome!

Nog vragen?

Stel ze dan hier.

Beleef de Romeinse tijd in een schoolreis naar Rome

Mogen je leerlingen een buitenlandse reis doormaken? Een schoolreis naar Rome is een beleving om nooit te vergeten. Maak kennis met deze historische stad rijk aan de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Neem een kijkje door de Vaticaanse museums of roei door het meer van het Villa Borghese park. Natuurlijk is een bezoek aan het Colosseum ook onmisbaar. Dit en meer is allemaal mogelijk met de schoolreis in Rome van Travel Inventive.

Samen met een van onze travel experts gaan we kijken wat jouw wensen en verwachtingen zijn van deze reis. Travel Inventive beschikt over een ruim netwerk aan hotels en activiteitenorganisaties waarmee voor ieder budget en elke groepsgrootte een passende schoolreis in Rome samengesteld kan worden.

Op een moderne manier een schoolreis in Rome

Wij geloven in de zelfontplooiing van de scholieren. En dat kan niet zonder een beetje zelfstandigheid en vrijheid. Dit doel behalen wij door de scholieren zelf op ontdekking te sturen. Hierbij mogen ze gebruik maken van hun mobiele apparatuur om zo op interactieve wijze een nieuwe omgeving te leren kennen. Dit zorgt voor meer plezier bij de scholieren en het geeft de docenten/begeleiders de tijd om op zich zelf te genieten van de schoolreis in Rome. Laat je dus inspireren door deze mooie stad en creëer onvergetelijke herinneringen met deze schoolreis.

De mogelijkheden voor een schoolreis in Rome bespreken

Onze travel experts helpen u graag bij het plannen van een succesvolle schoolreis in Rome. Met meer dan 4.000 schoolreizen achter de rug hebben wij een ruim aanbod aan eigen reisplannen, waaronder ook schoolreizen naar LondenParijsBerlijn en Barcelona. Neem contact met ons op via 076 522 30 57 of vraag een offerte aan. Op basis van jouw budget en ideeën maken wij een passend reisvoorstel.

Sarah van der Pluym
Sarah van der Pluym