Schoolreis Londen

Boek de ideale reis bij Travel Inventive!

Meer weten?

Wij informeren je graag!

Schoolreis Londen – Voor elke school een succes?

Een meerdaagse schoolreis naar Londen met een grote groep scholieren. Voor de ene leerkracht klinkt het als een groot feest, de ander krabt nog even achter zijn oren. “Meerdaags? Met déze groep? Dat gaat niet werken...”, horen wij wel eens. Sommige scholen gaan daarom toch maar voor de ‘veilige keuze’; “een dagje Rijksmuseum dan maar weer?”.

Een gemiste kans, maar wij begrijpen deze twijfel ergens wel. De tijd dat je met je paraplu ‘Do-re-mi-fa-sollend’ door de straat huppelt en je nieuwsgierige volgelingen zoet houdt met een waterval aan informatie is immers voorbij.

Het beeld van een stressende leerkracht in de rol van babysitter die een verveelde groep tieners in het zoveelste museum stil moet houden, dat zit vaak dichter op de realiteit. Is dat de jeugd van tegenwoordig? Of zijn deze schoolreisjes, waarin de standaardlijst bezienswaardigheden inclusief slaapverwekkende monologen worden afgestreept, drastisch toe aan vernieuwing? Spoiler alert: het ligt niet aan de leerlingen!

Het verhaal van Londen - aanhoren óf beleven tijdens schoolreis?

Waarom een schoolreis, naar een stad als Londen op de ‘ouderwetse manier’ niet meer werkt, is een combinatie van verschillende factoren. Door de continue aanwezigheid van honderden prikkels per minuut, wordt de aandachtsboog van jonge mensen nogal op de proef gesteld.  Social media, TV, smartphones en een overvloed aan keuzes zorgen ervoor dat tijd en aandacht lijden onder oprechte interesses. Met alleen een praatje bij een plaatje heb je de interesse dus niet zomaar meer gewekt.

Leerlingen die actief betrokken worden en deel uitmaken van het verhaal dat een stad vertelt, creëert daarentegen juist betrokkenheid en enthousiasme.

Kies een schoolreis naar Londen die aansluit op belevingswereld van de leerling.

Voor een geslaagde schoolreis in Londen,  kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Londen en andere bestemmingen.

Ons doel is om schoolreizen te organiseren waarbij de deelnemer een onvergetelijke levenservaring rijker wordt. Wij verbeteren continu onze bronnen en activiteiten zodat deze zowel modern als uitgebreid zijn. Het programma is hierdoor flexibel en sluit altijd aan bij de tijdsgeest en de behoeften van de leerlingen.

Tijdens de schoolreis naar Londen ontzorgen wij de leerkrachten.

Eén van onze speerpunten is het ontzorgen van de leerkrachten. Waar mogelijk en gewenst nemen onze schoolreisspecialisten jouw werk uit handen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers en jarenlange ervaring gaat dat snel, nauwkeurig en doelgericht. Zo zorgen wij er altijd voor dat de schoolreis naar Londen voor zowel leerling als leerkracht een onvergetelijke ervaring wordt.

Inspiratie nodig? Bekijk de verhalen van één van onze enthousiaste klanten.

Meer informatie over onze ‘Schoolreis Londen’?

Geïnteresseerd in een schoolreis naar Londen of heeft u nog vragen hierover? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook voor een schoolreis Berlijn, Parijs, Rome en Barcelona is Travel Inventive dé expert op het gebied van betekenisvolle schoolreizen.

Chantal van Heerden
Chantal van Heerden