Schoolreis Parijs

Voor ieder budget en alle leeftijdsgroepen een prachtige reis!

Heb je nog vragen?

Neem contact op dan helpen wij je verder.

Travel Inventive verzorgt volledig je schoolreis naar Parijs

Het bezoeken van Musée du Louvre, kijken naar de Mona Lisa of genieten van het uitzicht vanaf de Eiffeltoren. Er valt van alles te doen in Parijs maar het belangrijkste is dat de leerlingen er de leukste herinneringen aan overhouden en op een veilige manier de reis beleven.

Maar een schoolreis naar Parijs is meer dan alleen de musea en monumenten aflopen, de fun factor wordt met jouw programma benadrukt. In plaats van continu aan het woord te zijn als docent dagen wij de leerlingen uit en laten we hun zelf ontdekken. Op deze manier ontlasten we de docenten en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor de leerlingen.

Een schoolreis naar Parijs in een modern jasje

Kinderen maken op een steeds jongere leeftijd gebruik van een smartphone. Bij Travel Inventive omarmen we de moderne technologieën. Door deze telefoons in te zetten als hulpmiddel bij het ontdekken van de locatie, doen kinderen spelenderwijs nieuwe ervaringen op.

De leerlingen hebben de mogelijkheid om Parijs op zijn of haar manier te ontdekken. Doordat ze actief zijn in een internationale omgeving wordt de wereld van een kind vergroot en leren ze open te staan voor nieuwe denkwijzen. Door ze continu te prikkelen zorg je voor een ongeremd enthousiasme bij de leerlingen.

Voor ieder budget, een passende reis

Wij begrijpen dat niet iedereen het zelfde budget heeft voor een schoolreis naar Parijs. Travel Inventive wil echter iedereen een onvergetelijke ervaring bezorgen ongeacht het budget. We hebben meer dan 800 verschillende modules waaruit je kunt kiezen.  Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk aan partners en leveranciers waarmee we altijd tot een passend plan komen voor de scholieren.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij zijn in staat om een schoolreis naar Parijs geheel naar wens in te delen. Wilt je meer weten over het organiseren van een schoolreis naar Parijs? Neem contact op met een van onze specialisten om alle mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook de andere mogelijke locaties zoals Londen, Berlijn, Rome of Barcelona. We bieden op verschillende locaties ook studiereizen en werkweken aan.

Ellen Weijand
Ellen Weijand