Schoolreis Antwerpen

Laat je scholieren plezier hebben met een schoolreis naar Antwerpen

Schoolreis Antwerpen

Laat je scholieren plezier hebben met een schoolreis naar Antwerpen

Zelfstandig op schoolreis naar Antwerpen

Antwerpen is een toegankelijke stad voor iedere scholier. Het kan de eerste stap richting zelfstandigheid zijn of een reis waar je veel van elkaar leert. Travel Inventive zorgt er voor dat jouw schoolreis naar Antwerpen en geheid succes wordt. Wij nemen al het werk uit handen. We organiseren namelijk niet alleen het vervoer en eventueel verblijf maar ook alle activiteiten. Zo kan ook jij zorgeloos genieten van de schoolreis in Antwerpen.

De voordelen van een schoolreis naar Antwerpen

Antwerpen is een stad rijk aan bezichtigingen. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende museums te bezoeken of monumenten te zien. Bij Travel Inventive stimuleren wij scholieren om op ontdekkingsreis te gaan. We sturen ze zelf op pad zodat ze zich kunnen ontplooien. Antwerpen is hier voor bij uitstek een geschikte locatie omdat er geen sprake is van een taalbarrière. Daarnaast is het kostentechnisch ook aantrekkelijker. Travel Inventive kan ongeacht het budget een reis voor je organiseren. Wij passen het reisvoorstel aan op basis van jouw wensen en het budget.

Een interactieve schoolreis in Antwerpen

Het gebruik van een smartphone is niet meer weg te denken in het dagelijks leven van een scholier. Vaak raken scholieren afgeleid door hun smartphone waardoor deze al snel verboden worden tijdens een schoolactiviteit. Wij vinden dat de scholier juist gemotiveerd moet worden binnen zijn eigen belevingswereld. Dit doen we door de smartphone een onderdeel te maken van de schoolreis in Antwerpen. Scholieren moeten met behulp van hun toestellen navigeren en verschillende activiteiten uitvoeren. Zo houden we de schoolreis interactief en plezierig.