Schoolreis Praag

Beleef de klassieke stad Praag

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag!

Een schoolreis naar Praag voor de avonturiers

Maak kennis met de culturele hoofdstad van Tsjechië. Praag is de ideale locatie voor een schoolreis. Wie van veel cultuur en historie houdt zal in Praag heel wat te beleven hebben. De historische architectuur in de stad is bijzonder goed behouden gebleven waardoor je het op een onevenaarbare manier kunt ervaren. Daarbij komt dat Praag een echte stad voor voetgangers is. De meeste bezichtigingen zijn namelijk op loopafstand van elkaar te bereiken. Hebben jouw studenten zin in een avontuur, vergeet dan niet de loopschoenen mee te nemen want je kunt tijdens de schoolreis in Praag aardig wat kilometers maken!

Wat te doen op je schoolreis in Praag

Tijdens de schoolreis in Praag is meer dan genoeg te doen. Zo zijn er verschillende bezichtigingen die je niet mag missen zoals de Karelsbrug en de astronomische klok. Wanneer je even genoeg gewandeld hebt kun je er voor kiezen om je als groepjes weer te verzamelen op het Staroměstské náměstí, oftewel het oude stadsplein. Zo kun je onder het genot van een ambachtelijke Trdelnik samen met je klasgenoten bespreken wat je hebt ervaren, en dit hoeft niet veel te kosten. Praag staat er namelijk bekend om dat het een redelijk  goedkope stad is. Genoeg reden om een schoolreis naar Praag in te plannen!

Laat je verder informeren over de mogelijkheden van een schoolreis in Praag

Op basis van jouw wensen maken we een persoonlijk reisvoorstel. Zo is het al bij een klein budget mogelijk om een schoolreis naar Praag in te plannen. Naast deze schoolreis bieden we ook reizen aan naar Rome, Berlijn, Parijs en Londen. Met behulp van het ruime netwerk dat we in meer dan 20 jaar opgebouwd hebben zijn wij in staat om op iedere locatie een onvergetelijke schoolreis te organiseren. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan!

Ellen Weijand
Ellen Weijand