Schoolreizen buitenland

Europese bestemmingen

Bekijk hieronder onze bestemmingen

Schoolreizen buitenland

Op alle bestemmingen in Europa bieden we impactvolle ervaringen. We kennen de weg in alle Europese steden. Europa is groot en biedt ongekend veel mogelijkheden voor een impactvolle ervaring. In iedere stad leggen we andere accenten. Maar altijd zoeken we naar programma's vol avontuur & impact. We zetten de leerling centraler dan ooit. Reis je vak- of studiegericht? Informeer dan naar onze studiegerichte programma's binnen Europa.
Schoolreizen buitenland
Schoolreizen Europa

Naar welke bestemming beweegt jouw schoolreis zich?

Op iedere bestemming andere impactvolle ervaringen

Hanne van Kuik
Hanne van Kuik

Welke bestemming past bij jouw leerlingen?

Vertel mij je wensen, dan kunnen we samen de beste bestemming bepalen voor jouw buitenlandse schoolreis! Ik help je graag verder om de horizon van je leerlingen te verbreden. Zo bouwen we samen aan een verrassend programma met maximale impact.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten