Terug naar overzicht

Caitlin

Projectleider schoolreizen

“As far as imagination takes you”

Wie ben ik? Ik ben positief, sociaal en enthousiast. Verder zou ik met mijn Twents accentje het liefst alle landen van de wereld willen zien. Toen ik afstudeerde van mijn middelbare school, had ik nog geen duidelijk beeld van wat ik zou willen doen, maar een ding was zeker: mijn studie moest en zou een stage naar het buitenland hebben. Want zeg nou zelf, er is toch niks leukers dan reizen en het leren kennen van andere culturen? Door mijn stage in Kuala Lumpur heb ik meegemaakt hoe impactvol ervaringen in het buitenland voor je kunnen zijn. Na mijn studie International Hotel Management aan de BUAS en een master in Bedrijfskunde aan de UvA ben ik helemaal uitgestudeerd en heb ik een baan gevonden waar ik al mijn passies kan combineren.

Caitlin Pardoen
Caitlin Pardoen

Meer over Caitlin

Gastvrij zijn, plannen, organiseren en bovenal bezig zijn met reizen in binnen- en buitenland. Ik vind het dan ook geweldig dat ik met mijn baan docenten kan helpen om impactvolle en onvergetelijke ervaringen te creëren voor hun scholieren. 
Ik vind het leuk om met verschillende reizen bezig te zijn, maar het allerleukste vind ik het om out-of-the-box te denken.  Creativiteit is mijn tweede naam. We kunnen het zo gek, bijzonder of interessant maken als jouw verbeelding toelaat.