Trainingsreis docenten Londen
Terug naar overzicht

Docenten trainingsreis Londen

Onze zoektocht naar maximale impact is al jaren aan de gang. Om die reden organiseren we een bijzondere docenten trainingsreis naar Londen. Een grote groep docenten reist met ons mee in november om te ontdekken hoe we de leerimpact en een schoolreis kunnen vergroten. 

Waarom deze trainingsreis?
Onze schoolreizen verschuiven steeds verder op de assen impact & avontuur. Reizen brengt je uit je vertrouwde omgeving en is dus een geweldige kans om nieuwe dingen te leren. We geloven dat er zoveel meer uit schoolreizen gehaald kan worden. Reizen zet aan tot nadenken en brengt jongeren dichterbij hun drijfveren. De reiservaring als middel om talenten en interesses van jongeren boven tafel te krijgen, hoe mooi is dat? Meer en meer docenten sluiten zich aan bij deze beweging. Om die reden organiseren we deze bijzondere trainingsreis. Om te inspireren, leren en  ervaren! 


Wat houdt de trainingsreis in?
In deze trainingsreis ontdekken we samen hoe je de leerimpact van je schoolreis kan vergroten. Naast intervisiesessies ervaren docenten een deel van onze City Story game speciaal ontwikkeld om creativiteit, zelfstandigheid en pro-activiteit bij leerlingen aan te sporen. Tegelijkertijd bouwen we aan kennis over het ontwikkelen en begeleiden van (Travel) Learning Experiences. Zo zoeken we samen naar de essentie van de schoolreis van de toekomst. Want zeg nou zelf: een reisbeleving waarin leerlingen voelen, ervaren, zich ontwikkelen, dat gun je toch iedere jongere?

Nog een paar plaatsen vrij 
Op dit moment zijn er nog een paar laatste plaatsen beschikbaar voor deze bijzondere trainingsreis op locatie. Interesse in hoe dit voor jouw schoolpraktijk kan werken? Schrijf je dan gelijk in voor deze studiereis. Wil je meer weten? Download dan het programma als PDF