Op schoolreis naar de kust met Travel Inventive

Op schoolreis naar de kust

Uitwaaien, modderavonturen en je eigen actiefilm maken

Uitwaaien aan de Hollandse kust

Even goed uitwaaien na alle digitale lessen? Deze toffe schoolreis zit vol actie aan de Hollandse kust. Een uniek programma met een bijzondere zee-expeditie, een eigen actiefilm maken en een heerlijk modderavontuur. Deze schoolreis aan zee combineert sport, natuur, geschiedenis en beleving. 

Dag 1: door de blubberrr

Blubberen: laarzen aan want deze ochtend gaat de groep samen met een gids op ontdekkingstocht door het Zeeuwse landschap, langs borrelende zoetwaterbronnen en door drijfzand. Wie weet eindigt het bezoek in een moddergevecht. Schone kleding mee dus! 

De Bunk'er in: de Nederlandse kust ligt nog vol bunkers uit de WO II. Bezoek één van de bunkers die een cruciale rol speelde in de oorlog. Kom meer te weten over de geschiedenis en ga de bunk'er in! In voor meer actie? Combineer dan één van de actieve teambuildingsspellen door de bunker.  

Praktisch: natuurlijk kunnen alle activiteiten naar eigen wens worden samengesteld of onderling tussen de dagen worden gewisseld. 

Dag 2: En ... ACTIE!

Maak je eigen actiefilm op schoolreis met Travel Inventive

Filmworkshop: een eigen actiefilm maken én ervaren hoe het is om te werken in de haven? Dat kan met deze filmworkshop. Op buitenlocaties in de oude Rotterdamse haven verfilmen de leerlingen met scripts een historisch verhaal uit de haven. 

Grootste zeeschepen: van de oude haven naar de haven van de toekomst op de Maasvlakte wara alles groot, groter, grootst is! Per boot varen jullie langs de grote zeeschepen en zien de ontwikkeling van de nieuwste haven. Dichterbij kom je niet. 

Dag 3: Wild, Wild, Wild

Op safari: zeewier op je bord of jezelf ermee insmeren? Ga op safari en pluk verschillende zeewiersoorten. Probeer de heerlijke zoete en hartige zeewierhapjes tijdens een uitgebreide proeverij. 

Uitwaaien en sport: Na deze speciale lunch is er genoeg energie om het water op te gaan. Skimboarden of een droog avontuur op het strand met toernooien als tchoukbal of Ultimate frisbee. Uitwaaien en uitdaging volop tijdens deze sportieve middag op het strand.