Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis van Candea College

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis van Candea College De reis ervaren

Travel Inventive is een prima bedrijf om een reis bij te organiseren.

Lotte blonk uit in duidelijkheid, vriendelijkheid en in actie ondernemen. Ik vond het een super positief contact. Een super organisator, die voor niets te beroerd is om na te vragen of uit te voeren. Kortom ik vind je heel goed in wat je doet in je werk. Daarnaast dus altijd vriendelijk. De bedoeling is bij jullie te blijven voor de organisatie van onze schoolreis naar Londen, als het financieel haalbaar is. 

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten