Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis CLZ

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis CLZ De reis ervaren

Travel Inventive neemt veel werk uit handen en organiseert en communiceert perfect.

Ik blijf bij jullie. Travel Inventive heeft veel werk uit handen genomen door onze reis perfect te organiseren. Verder hebben ze de rekening direct naar onze administratie gestuurd en zelfs metrokaartjes voor ons geregeld. Bijna alle bezienswaardigheden in Parijs waren vooraf betaald en door de vouchers konden we snel doorlopen. Chantal is communicatief sterk, denk mee en is accuraat. Ga zo door!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten