Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Greijdanus College

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Greijdanus College De reis ervaren

Keurig geregeld. Snelle reacties en veel uitzoekwerk verricht.

De reis naar Londen is prima georganiseerd, goed contact via telefoon en mailverkeer, alle stappen van hotelboeking, buslijsten, kamerverdeling, metrokaartjes bestellen, reserveringen voor bezichtigingen enz, alles was prima verzorgd en goed overlegd. Kortom! Wij blijven ook volgend jaar graag weer gebruik maken van jullie diensten.
Wil je alles goed verzorgd geregeld hebben voor een schoolreis of excursie, moet je zeker naar Travel Inventive gaan! Ze helpen je met alles, zelfs met de meest kleine onbenullige vragen, ook als je zelf weinig ervaring hebt met het organiseren van een reis. Ze doen alles voor je!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten