Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis OSG West-Friesland

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis OSG West-Friesland De reis ervaren

Geweldige club experts, die vol passie en expertise met leraren meevoelen en meewerken.

Natuurlijk blijft de OSG bij Travel Inventive! Creatief meedenken over onze schoolreis naar Londen, reageren op zeer korte termijn, inlevingsvermogen met docent/school/reis, planning. We willen Esther nooit meer kwijt...! Geweldige club experts, die vol passie en expertise met leraren meevoelen en meewerken aan de ideale onderwijservaring voor leerlingen in het buitenland!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten