Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Scheldemond College

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Scheldemond College De reis ervaren

Vlot reisbureau met aardige mensen die effectief werken en de reis niet onnodig duur maken.

Net als vorige keer zijn we goed geholpen. Als ik met nieuwe vragen kwam, kwam je iedere keer vlot met antwoorden. Als je zelf niet kon antwoorden, zocht je het uit via de agenten in Rome. Prima. Dank je wel! Heel fijn en effectief contact met je gehad. Alles was prima geregeld en doorgegeven. Er zaten geen fouten in de papieren. Ook hotel, bustransfer waren iedere keer prima op de hoogte.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten