Op schoolreis zeilen in de Biesbosch

Schoolreisavontuur in het zuiden

Een programma vol actie, muzikale uitdaging en een stevige adrenaline boost

Zeilen, muzikale uitdaging en een stevige adrenaline boost op schoolreis in het Zuiden

Hijs de zeilen en ga mee op schoolreisavontuur in onze zuidelijke provincies Brabant en Limburg. Een programma vol actie, muzikale uitdaging én een stevige adrenaline boost in Limburg. Krijg je ook al zo'n zin om met je groep op stap te gaan? Dit programma combineert avontuur, cultuur met als afsluiting een bijzondere stadsverkenning in Maastricht met GPS. 

Dag 1: Hijs de zeilen!

De Biesbosch: jullie gaan meteen het water op en zeilend natuurgebied de Biesbosch ontdekken. In kleine groepjes krijgen de leerlingen 4 uur lang zeilles. Natuurlijk kan er bij goed weer ook gezwommen worden. 

Expeditie der elemementen:speel dit spel, geïnspireerd op Expeditie Robinson waarin leerlingen het opnemen tegen de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alleen door uitmuntend teamwork kunnen teams aanwijzingen verdienen. Welk team overwint als eerste het vuur? 

Avond: de overnachting in de Biesbosch leent zich prima voor een feestelijke avond. 
Dag 2: In the spotlights

Who's the star? Ontdek je muzikale talenten tijdens een workshop songwriting, rap, DJ of streetbeats. Op het podium ben jij de echte artiest. Succes verzekerd! 

Lichtkunst tuin: Stap in de fantasiewereld van deze surrealistische projectieshow vol kleurrijke kunstverlichting en verbeelding.

Aansluitend doorreis naar Limburg. 

Dag 3: Adrenaline boost

Adrenaline boost op schoolreis in Limburg

Klimmen en klauteren: door smalle gangetjes klauteren, omlaag klimmen via steile ladders en abseilen in een waterput. Deze avontuurlijke tocht in de Limburgse grotten geeft een echte adrenaline boost. 

Citygame Maastricht: Ontdek de stad met een interactieve GPS City Game. Kleine groepjes dagen elkaar onderling uit. Het spel zorgt voor teambuilding en laat de gorep contact maken met mensen op bestemming. Soms leerzaam, soms gewoon hilarisch gezellig.  

De volgorde van de dagen is geheel willekeurig. Afhankelijk van je vestigingsplaats, kunnen we dit programma zo aanpassen dat je zo min mogelijk reistijd hebt.