Schoolreis Antwerpen

Schoolreis Antwerpen

Op zoek naar een onvergetelijke bestemming voor jouw schoolreis?

Boek nu een unieke schoolreis naar Antwerpen!

Net over de Nederlandse grens en toch de ervaring van een buitenlandse schoolreis. Deze trendsettende stad is de thuisstad van Rubens, mode en diamanten. De stad heeft een rijk verleden, maar zoekt constant vernieuwing. Ga je met de trein? Het Centraal Station van Antwerpen is een parel, een mooiere binnenkomer kan je haast niet bedenken.

Offerte aanvragen
Schoolreis Antwerpen

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Antwerpen boekt

Vanuit Nederland ben je gemiddeld in 2 uur tijd in Antwerpen.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Antwerpen 146 dagen voor vertrek geboekt.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Travel inventive biedt zekerheid van de ANVR en SGRZ.

werkweek Antwerpen
studiereis Antwerpen

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Kies voor jouw leerlingen voor een studiereis Antwerpen, werkweek Antwerpen of schoolreis Antwerpen. Antwerpen is bij uitstek een geschikte bestemming, het is niet te ver reizen, maar toch naar het buitenland! Antwerpen biedt de leerlingen een ervaring vol cultuur, architectuur, mode en gastronomie. Genoeg mogelijkheden voor je schoolreis programma dus! Daarnaast is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of hun eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Antwerpen, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier betekenisvolle schoolreizen naar Antwerpen en andere bestemmingen.

Praktische informatie

Vervoer
Snel en comfortabel op schoolreis naar Antwerpen kan met de trein. Het Centraal Station van Antwerpen is een parel, een mooiere binnenkomer kan je haast niet bedenken.

Ook is het mogelijk om met de bus naar Antwerpen af te reizen. Natuurlijk kun je de bus dan ter plaatse ook gebruiken voor je programma. Wel zo praktisch.

Accommodatie
In Antwerpen is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Antwerpen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma in Antwerpen. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw schoolreisplannen gemaakt.

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?