Antwerpen

Schoolreis Antwerpen

Amai, Antwerpen straalt!

Amai, Antwerpen straalt!

Net over de Nederlandse grens en toch de ervaring van een buitenlandse schoolreis. Deze trendsettende stad is de thuisstad van Rubens, mode en diamanten. De stad heeft een rijk verleden, maar streeft constant naar vernieuwing. Ga je met de trein? Het Centraal station van Antwerpen is een parel, een mooiere binnenkomer kan je haast niet bedenken.

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Antwerpen: geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

 

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Antwerpen 146 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Onze topics in Antwerpen

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor Antwerpen? Mail mij voor inspiratie!
...