Berlijn

Schoolreis Berlijn

Breng geschiedenis tot leven!

Breng geschiedenis tot leven!

De roemruchtige geschiedenis heeft het gezicht van Berlijn grotendeels bepaald. Toch biedt de stad een fraaie mix van historie en moderne culturele uitingen. De schoolreis is niet compleet zonder rondleiding door stasigevangenis Hohenschönhausen of Berliner Unterwelten. Geen plek waar jouw leerlingen zo intens kennis maken met geschiedenis.

Een schoolreis is zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. Impactvolle ervaringen creëren op schoolreis, dat is waar wij van dromen. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Wil jij een studiereis naar Berlijn organiseren? De formule van onze studiereis Berlijn is ontworpen met  één doel: het creëren van unieke en betekenisvolle ervaringen.

Na boeking download je via de online reispagina eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Berlijn: al jaren een van de favoriete schoolreis bestemmingen.

Ga jij voor een werkweek naar Berlijn met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten. 

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Berlijn 249 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Schoolreis ervaringen
Hoe ervaren andere klanten het?

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken?

Ik help je verder om het beste uit je schoolreis te halen. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta. En natuurlijk kijken we hoe we zoveel mogelijk impact kunnen creëren op reis voor je leerlingen.

Melanie Dumee
Melanie Dumee
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!