Berlijn

Schoolreis Berlijn

Breng geschiedenis tot leven!

Breng geschiedenis tot leven!

De roemruchtige geschiedenis heeft het gezicht van Berlijn grotendeels bepaald. Toch biedt de stad een fraaie mix van historie en moderne culturele uitingen. De schoolreis is niet compleet zonder rondleiding door stasigevangenis Hohenschönhausen of Berliner Unterwelten. Geen plek waar jouw leerlingen zo intens kennis maken met geschiedenis.

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Berlijn: al jaren een van de favoriete schoolreis bestemmingen.

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten. 

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Berlijn 249 dagen voor vertrek geboekt. 

De perfecte schoolreis samenstellen

Beknopte uitleg over de thema's en samenstellen van de reis met het percentage systeem waar jullie mee wensen te gaan werken.
Schoolreis ervaringen
Hoe ervaren andere klanten het?
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!