Schoolreis Berlijn

Schoolreis Berlijn

Hippe cultuurmetropool met geschiedenis

Boek nu een unieke schoolreis naar Berlijn!

De roemruchtige geschiedenis heeft het gezicht van Berlijn grotendeels bepaald. Maar daarnaast biedt de stad zoveel interessante moderne en culturele mogelijkheden voor scholieren. De schoolreis is niet compleet zonder rondleiding door stasigevangenis Hohenschönhausen of Berliner Unterwelten. Geen plek waar jouw leerlingen zo intens kennis maken met geschiedenis.

Offerte aanvragen
Leerlingen op schoolreis in Berlijn

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Berlijn boekt

Vanaf de start in 1998 organiseerden wij ruim 1045 schoolreizen naar Berlijn.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Berlijn 248 dagen voor vertrek geboekt.

De drukste reismaanden in Berlijn zijn september, oktober, april en mei.

Studiereis Berlijn
Werkweek berlijn

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Kies voor jouw leerlingen voor een werkweek Berlijn, studiereis Berlijn of een schoolreis Berlijn. Berlijn is een zeer interessante bestemming, dichtbij en toch zo anders. De stad is levendig en prikkelt de zintuigen op allerlei manieren. De veelzijdigheid van de stad zorgt voor een ruime keuze aan activiteiten ter plaatse.

We gaan graag voor je aan de slag! Kies voor een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Berlijn en andere bestemmingen.

Onze kijk op Berlijn

De perfecte schoolreis samenstellen

Programma horeca reizen Berlijn
programma

Horeca reizen

bekijk programma
Programma Berlijn handel
Programma

Handel, Economie en Industrie reizen

bekijk programma
Programma schoolreis Berlijn
Programma

LessonUp

bekijk programma
Schoolreis programma LessonUp
Programma

Wereld van Verschil

bekijk workshop

Praktische informatie

Vervoer
De bus is het ideale vervoermiddel voor een schoolreis naar Berlijn. Dit is de voordeligste optie voor groepen en is tevens comfortabel en milieubewust. Je hebt dan in Berlijn je eigen bus ter beschikking, wel zo praktisch voor je programma. Ten opzichte van andere hoofdsteden stroomt het verkeer in Berlijn-stad redelijk door. En natuurlijk is de bus uitermate handig als je  kiest te verblijven bij gastgezinnen.

Voor kleinere groepen is reizen met de trein geschikt. De trein is snel en je kan midden in de stad in- en uitstappen. Verder is het ook mogelijk naar Berlijn te vliegen. Vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Berlijn. Is jouw school dichtbij de Duitse grens gevestigd, dan kan het soms ook nog lonen te vliegen vanaf Keulen-Bonn Airport.

In het centrum van Berlijn reis je het snelst met de metro. Deze tickets regelen we uiteraard  graag voor je en handig als je deze vooraf al hebt!

Accommodatie
Wil je jouw leerlingen volledig onderdompelen in de Duitse cultuur, dan kunnen de leerlingen verblijven in gastgezinnen. Bijkomend voordeel voor docenten, je hebt je nachtrust terug op schoolreis

Andere mogelijkheden die wij aanbieden zijn hotels of jeugdhotel/hostels. Wil je met een grote groep richting Berlijn? Dan adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Berlijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet staat jouw schoolreis Berlijn op de planning.

Schoolreis ervaringen

Hoe ervaren andere klanten het?
Lotte Stevens
Lotte Stevens

Interesse in een schoolreis naar Berlijn?

Heb je nog vragen over de mogelijkheden voor een schoolreis naar Berlijn, stuur mij dan een e-mailtje. Ik beantwoord je vragen graag! Of vraag direct een offerte aan via onderstaande knop en laat ons weten wat je wensen zijn. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel op maat.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten