Jouw schoolreis of studiereis naar Berlijn

Schoolreis Berlijn, Berlijnreis

bestemming overzicht

Het verleden stemt de leerlingen tot nadenken. Discussies branden los op schoolreis in Berlijn. De roerige geschiedenis biedt enorm veel educatieve mogelijkheden. Geen plek waar geschiedenis zo te leven komt als in Berlijn. In combinatie met de oneindige culturele mogelijkheden in deze stad is Berlijn één van onze persoonlijke favoriete schoolreisbestemmingen. 

Schoolreis Berlijn: interactief leren

In Berlijn is een letterlijke reis door de eeuw mogelijk. Je leerlingen gaan op ontdekkingsreis met onze educatieve schoolreis pakketten. Ze spreken Duits op hun schoolreis Berlijn. Winnen zelfvertrouwen. Groepen die in gastgezinnen Berlijn verblijven, maken op originele wijze kennis met de Duitse cultuur. Berlijn is dé schoolreis stad bij uitstek. Ultramoderne archictectuur afgewisseld met oud-Europese wijken. Dat maakt Berlijn hip, levendig, modern en mysterieus. 

Populaire schoolreis excursies in Berlijn 

De verschillende thematische fietstochten door Berlijn worden door leerlingen enorm hoog beoordeeld. De historische plekken van de Stasigevangenis Hohenschönhausen en voormalig concentratiekamp Sachsenhausen bieden ongekend veel educatieve mogelijkheden. Zonder uitzondering worden deze bezoeken als interessante topexcursie beoordeeld door onze klanten. Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten.  De ervaring leert dat de impact van deze bezoeken valt of staat met een juiste voorbereiding van de leerlingen op hun schoolreis in Berlijn. Museum Unterwelten wordt ook altijd hoog beoordeeld. Onder de grond worden scholieren op indrukwekkende wijze rondgeleid. Kinderen zien direct de geschiedenis van de koude oorog in Berlijn. 

 

Jouw studiereis naar Berlijn plannen

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw schoolreis of studiereis Berlijn? Met onze gratis tool zie je direct de vanaf prijs online in beeld. Staan jouw wensen er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor jouw schoolreis. Berlijn, altijd een goed idee!

4-daagse schoolreis in laagseizoen met 50 personen, inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar en verblijf in jeugdhotel
  • Educatieve programmaondersteuning
  • Draaiboek van uw reis
  • Dekking ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Elke 20ste deelnemer reist gratis
€117 p.p.

Zoek in 853 buitenlandse schoolreisexcursies

Met onze schoolreisplanner selecteer je direct online uw excursies voor uw buitenlandse schoolreis. Met één druk op de knop downloadt je educatieve opdrachten over uw schoolreisbestemming. Zo regel je snel en efficiënt uw schoolreis programma.

 

Plan mijn programma

Hier vind je de beste accommodatiebeoordelingen voor en door onze klanten. Docenten beoordelen hun verblijf na afloop van elke schoolreis. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze accommodaties en helpen we je keuzes te maken in het grote aanbod van verblijfsmogelijkheden.
Scroll naar:

Jeugdhotels

Goede centrale ligging
Fijne kamers en faciliteiten
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseStandaard
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Centrum Berlijn gemakkelijk te bereiken
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseBudget
Prima gelegen nabij uitvalswegen
Servicegericht
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseStandaard

Gastgezinnen

Berlin Hohenschönhausen
Goede lokale organisatie
Kwalitatief goede gezinnen
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseStandaard
Berlin Mitte
Leerlingen te spreken over kwaliteit gezinnen
Gezinnen zeer betrokken bij schoolgroepen
Klantbeoordeling7,0
PrijsklasseStandaard