Op schoolreis naar Cambodja

Op expeditie naar Cambodja

Geschiedenis en cultuur hand in hand

Boek nu een unieke expeditie naar Cambodja!

De ervaringen in Cambodja zijn intensief en heel bijzonder. Leerlingen zien  zowel de indrukwekkende geschiedenis, cultuur & natuur, als de lokale bevolking in het land. De kleine dorpjes, rijstvelden, prachtige stranden en ongerepte natuur wisselen elkaar af. Gedurende de reis  werken leerlingen mee aan regionale projecten. Het meedraaien bij de veelzijdige projecten geeft jongeren een hele andere kijk op het leven in een land als Cambodja. De nadruk van de projecten ligt op activiteiten van sport en spel en educatieve lessen.

Tijden de reis kan er ook een bezoek worden gebracht aan de Tempels van Angkor Wat  en aan de beruchte Phnom Penh gevangenis en de Killing Fields. Een ding is zeker: met bijzondere herinneringen keren de leerlingen huiswaarts.

Offerte aanvragen
Bezoek Angkor Wat op schoolreis

Waarom naar Cambodja met Travel Inventive?

Mooie balans tussen impact en ontspanning.

Intensieve begeleiding voor de reis vertrekt.

Georganiseerde informatieavond op school.

EHBO training voor docenten.

Een expeditie die leerlingen en docenten voor altijd bij zich dragen.

project schoolreis Cambodja
Cultuur op schoolreis

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Cambodja is bij uitstek een geschikte bestemming voor een langere school- of studiereis. Travel Inventive vindt het belangrijk dat de leerlingen leren over verbondenheid, zelfredzaamheid, culturele verschillen en het ontdekken van eigen talenten. De reis is een combinatie van bezoeken aan verschillende projecten en ontspanning.

Voor een geslaagde expeditiereis in Cambodja kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve schoolreizen. Bekijk hier onze andere bestemmingen buiten Europa.

Onze kijk op expeditie reizen buiten Europa

Global Learning

Workshop Cambodja
Workshop

Wereld van Verschil

bekijk workshop
Schoolreis Malawi
Malawi

Global Learning

bekijk bestemming
Oeganda

Global Learning

bekijk bestemming
Zuid-Afrika

Global Learning

bekijk bestemming

Wat je wilt weten voor de reis naar Cambodja

 

Hoofstad: Phnom Penh.
Tijdverschil: 5 uur later in onze zomertijd en 6 uur later in onze wintertijd.
Munteenheid: De Cambodjaanse Riel.
Voertaal: Khmer.
Vluchtduur: Tussen de 11 en 13 uur met een rechtstreekse vlucht.
Beste reismaanden: November – maart.
Paspoort: Geldig tot 6 maanden na verblijf.
Visum nodig: Ja. Van te voren aanvragen via CIBTvisas
Inentingen nodig: Ja. Laat je informeren door instanties die bevoegd zijn medisch advies te geven, zoals je huisarts of de GGD.

 

Accommodatie
Afhankelijk of je kiest voor een rondreis of één uitvalbasis zullen we op basis van jouw wensen op zoek gaan naar één of meerdere accommodaties.

Heb je interesse in een expeditiereis naar Cambodja? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte expeditiereis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw reisplannen gemaakt.