Op schoolreis naar Lille

Schoolreis Lille

Het Parijs van het Noorden

Boek nu een unieke schoolreis naar Lille!

Lille, ook wel Rijsel, is een combinatie van de steden Parijs, Antwerpen en Gent en een perfecte bestemming voor een buitenlandse schoolreis dichtbij huis. Deze beeldschone Franse stad heeft veel Vlaamse invloeden, antieke gebouwen en musea (waarvan velen gratis!). Lille staat, na Parijs, bekend als grootste shopping stad van Frankrijk. Een van de grootste verrassingen van Lille ligt buiten Lille, La Piscine. Een zwembad omgetoverd tot kunst- en industriemuseum.

Offerte aanvragen
Schoolreis Lille

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Lille boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Lille 173 dagen voor vertrek geboekt.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Programma op schoolreis
Studiereis Lille

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Een  studiereis naar Lille prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Lille, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. En natuurlijk nemen we daarbij graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Lille en andere bestemmingen.

Praktische informatie

Vervoer
De meest gebruikelijke manier om naar Lille te reizen is met de bus. Zeker voor grote groepen is dit een voordelig optie. Wil je liever op schoolreis naar Lille met de trein, dan is dit ook mogelijk. Vanaf Amsterdam Centraal reis je in ongeveer 3 uur naar Lille.

Accommodatie
In Lille is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Lille? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it! Voordat je het weet is jouw schoolreis Lille gepland.