Rome

Schoolreis Rome

Alle wegen leiden naar Rome!

Alle wegen leiden naar Rome!

Terug naar de Romeinse tijd met jouw leerlingen. Je hoeft nergens naar binnen om in een museum te zijn, Rome is een groot openluchtmuseum. Contrasterend, maar heel bijzonder. Het Colosseum, beeldmerk van Rome. Het Vaticaan, Forum Romanum, Galleria Borghese. Kies, be impressed en bewaar de rest voor de volgende schoolreis.

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Rome: hier moeten jouw leerlingen op schoolreis zijn geweest.

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Rome 273 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Onze topics in Rome

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Worden wie je bent
Topic

Topic: Worden wie je bent

Meer inzicht in ambities, drijfveren en talenten
Lees meer
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!