Jouw schoolreis of studiereis naar Rome

bestemming overzicht

Een schoolreis Rome is een letterlijke reis door de tijd die indruk maakt op jongeren. De Romeinse dagelijkse hectiek naast de fascinerende historische gebouwen. En dat in een aangenaam klimaat. 

Schoolreis Rome: interactief leren

We ondersteunen je in de voorbereidingen van je schoolreis Rome. Veel docenten keren jaarlijks met een nieuwe schoolklas terug naar Rome. De ervaring leert dat docenten de stad vaak van haver tot gort kennen. De logistieke organisatie in Rome laten ze dan gerust aan ons over. Zo reserveren we jullie museabezoeken  graag vooraf. Dit levert je winst in voorbereidingstijd op  en je voorkomt lange wachtrijen in Rome met je leerlingen. Rome blijft een topbestemming voor scholieren. Een mooie mix van betaalbaar eten in een dynamische stad boordevol cultuurhistorie.Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. 

 

Top excursies in Rome 

Alle groepen op werkweek in Rome bezoeken het Forum Romanum en het Colosseum.Informeer naar onze educatieve opdrachten ter plaatse. Ook voor de Capitolijnse musea en de Galleria Nazionale hebben we opdrachten op de plank liggen. Voor een actieve stadsverkenning adviseren we onze foto-opdracht Rome architectuur. 

Jouw studiereis naar Rome plannen

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw schoolreis of studiereis Rome? Met onze gratis tool zie je direct de vanaf prijs online in beeld. Staan jouw wensen er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor jouw schoolreis. Alle wegen leiden naar... Rome!

5-daagse schoolreis in laagseizoen met 50 personen, inclusief:

  • Vlucht en verblijf in jeugdhotel
  • Educatieve programmaondersteuning
  • Draaiboek van uw reis
  • Dekking ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • 1 deelnemer reist gratis
€289 p.p.

Zoek in 853 buitenlandse schoolreisexcursies

Met onze schoolreisplanner selecteer je direct online uw excursies voor uw buitenlandse schoolreis. Met één druk op de knop downloadt je educatieve opdrachten over uw schoolreisbestemming. Zo regel je snel en efficiënt uw schoolreis programma.

 

Plan mijn programma

Hier vind je de beste accommodatiebeoordelingen voor en door onze klanten. Docenten beoordelen hun verblijf na afloop van elke schoolreis. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze accommodaties en helpen we je keuzes te maken in het grote aanbod van verblijfsmogelijkheden.
Scroll naar:

Hotels

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Vriendelijk personeel
Klantbeoordeling8,5
PrijsklasseStandaard
Centrale ligging
Goede kwaliteit voor schoolgroepen
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseLuxe

Jeugdhotels

Keurig personeel, vrij nieuw jeugdhotel
Goed ontbijt
Rekenen (nog) geen toeristenbelasting!
Klantbeoordeling8,0
PrijsklasseBudget