Forum Romanum in Rome

Schoolreis Rome

het openlucht museum van Italië

Boek nu een unieke schoolreis naar Rome!

Terug naar de Romeinse tijd met jouw leerlingen. Je hoeft nergens naar binnen om in een museum te zijn, Rome is één groot openluchtmuseum. Contrasterend, maar heel bijzonder. Het Colosseum, beeldmerk van Rome. Het Vaticaan, Forum Romanum, Galleria Borghese en Vaticaanstad. Kies, be impressed en bewaar de rest voor de volgende schoolreis.

Offerte aanvragen
Schoolreis Rome

Wat je wil weten voor je je schoolreis naar Rome boekt

We organiseerden 254 schoolreizen naar Rome.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Rome 273 dagen voor vertrek geboekt.

De drukste reismaanden zijn september, oktober, april en mei.

Zekerheid van de ANVR en SGRZ.

studiereis rome
Werkweek Rome

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Rome is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis. Een studiereis Rome of werkweek Rome prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Rome kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Rome en andere bestemmingen.

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Rome met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Rome.  

Ook is het mogelijk met de bus of trein naar Rome af te reizen. Een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis.

Accommodatie
In Rome is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je  schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Rome? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet is jouw schoolreis Rome gepland!