Studiereis Sevilla

Schoolreis Sevilla

Vamanos!

Boek nu een unieke schoolreis naar Sevilla!

Sevilla is één van de mooiste, al dan niet dé mooiste stad van Andalusië. De betoverde stad heeft kleine straatjes, vele terrasjes, een prachtig historisch centrum en erfgoed met Moorse invloeden. Bovendien is het ook nog de geboorteplaats van de Spaanse flamencodans en –muziek.

Uit de Moorse periode zijn nog een aantal overblijfselen in Sevilla te zien en een bezoek aan deze overblijfselen mag tijdens de schoolreis niet ontbreken. Duik met je leerlingen in de geschiedenis van de Moorse overheersing: bezoek de Giralda (de toren van de Kathedraal) en het koninklijke paleis, het Real Alcázar. De Moorse invloeden (veel keramische tegels, details en bogen) zijn hier nog duidelijk zichtbaar!

Offerte aanvragen
Schoolreis Sevilla

Wat je voor vertrek naar Sevilla wilt weten

Het historisch centrum is één van de grootste ter wereld en sommige delen van het centrum staan op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Sevilla is de geboortestad van de flamenco: maak kennis met deze authentieke muziek en dans!

Bezoek Sevilla tussen maart en mei: er valt weinig regen en de temperaturen zijn nog niet extreem heet.

Ook het najaar is een geschikte reisperiode, maar let op: vanaf half september wordt het pas weer aangenaam.

werkweek Sevilla
Plaza de España Sevilla op schoolreis

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Sevilla is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis, studiereis of werkweek. De levendige cultuur, de aardige bevolking en de unieke architectuur zorgen voor een onvergetelijke schoolreis. Wil je Sevillla combineren met andere steden in de regio? Kijk dan ook eens naar Andalusië als schoolreisbestemming. 

Voor een geslaagde schoolreis, kies je voor een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar bestemmingen in en buiten Europa.

Onze kijk op Sevilla

De perfecte schoolreis samenstellen

Schoolreizen buitenland
Bestemming

Andalusië

Bekijk bestemming
Artikel

De favoriete bestemming van Anneclaire

Bekijk artikel
Workshop Wereld van Verschil
Workshop

Wereld van Verschil

bekijk workshop

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Sevilla met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport en Eindhoven Airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Sevilla. Is jouw school in het zuiden van het land gevestigd, dan kan vliegen vanaf Brussel Airport of Charleroi Airport soms ook lonen.

Ook is het mogelijk met de bus naar Sevilla af te reizen. Dit is de voordeligste optie voor grote groepen en is tevens milieubewust. Je hebt dan in Sevilla je eigen bus ter beschikking. Handig voor je programma ter plaatse of als je een rondreis in Andalusië wilt maken.

Accommodatie
In Sevilla is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor uw schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Sevilla? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis naar Sevilla voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw schoolreisplannen gemaakt.