Natuur in Zuid-Afrika

Op expeditie naar Zuid-Afrika

Proef de cultuur door onderdeel te zijn van het lokale leven

Boek nu een unieke expeditiereis naar Zuid-Afrika!

De regenboognatie, zo wordt Zuid-Afrika liefkozend genoemd. Het land biedt zoveel verscheidenheid, dat het moeilijk is om er niet van te houden. Van surfen in de tropische zee tot olifanten spotten in een wildpark. Maar Zuid-Afrika was ook lang in de greep van de apartheid. Sinds de afschaffing van de apartheid heeft het lands nog steeds te maken met grote verschillen tussen arm en rijk. Aan de ene kant van de weg zie je luxe villa’s, aan de andere kant strekken krottenwijken van golfplaten zich uit. Voordat de leerlingen worden ondergedompeld in de lokale cultuur leren zij eerst over de do’s en don’ts, te beginnen natuurlijk met wat lessen in de lokale taal ‘Zulu’. In het programma wisselen we bezoek en meewerken aan projecten af met het reizen door dit prachtige land.

Offerte aanvragen
Schoolreis Zuid-Afrika

Waarom naar Zuid-Afrika met Travel Inventive?

Mooie balans tussen impact en ontspanning.

Intensieve begeleiding voor de reis vertrekt.

Georganiseerde informatieavond op school.

EHBO training voor docenten.

Een expeditie die leerlingen en docenten voor altijd bij zich dragen.

Op safari op schoolreis
Olifant in Zuid-Afrika

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Zuid-Afrika is bij uitstek een geschikte bestemming voor een langere school- of studiereis. Travel Inventive vindt het belangrijk dat de leerlingen leren over verbondenheid, zelfredzaamheid, culturele verschillen en het ontdekken van eigen talenten. De reis is een combinatie van participeren in projecten, de handen uit de mouwen steken en genieten van natuur en wild in Zuid-Afrika.

Voor een geslaagde expeditiereis in Zuid-Afrika kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve schoolreizen. Bekijk hier onze andere bestemmingen buiten Europa.

Global Learning

Onze kijk op expeditie reizen buiten Europa

Workshop Zuid-Afrika
Programma

Wereld van Verschil

bekijk workshop
Buitenlandse schoolreis
Malawi

Global Learning

bekijk bestemming
Buitenlandse schoolreis
Oeganda

Global Learning

bekijk bestemming
Schoolreis buiten Europa
Cambodja

Global Learning

bekijk bestemming

Wat je wilt weten voor de reis naar Zuid-Afrika

 

Hoofstad: Kaapstad. 
Tijdverschil: Geen tijdverschil in de zomertijd en 1 uur later in onze wintertijd.
Munteenheid: De Zuid-Afrikaanse Rand (Zar).
Voertaal: Afrikaans en Engels.
Vluchtduur: Tussen de 12 en 15 uur.
Beste reismaanden: Maart – oktober (in de overige maanden kan je ook prima rondreizen).
Paspoort: Geldig tot 30 dagen na verblijf.
Visum nodig: Nee.
Inentingen nodig: Ja. Laat je informeren door instanties die bevoegd zijn medisch advies te geven, zoals je huisarts of de GGD.


Prijsindicatie
14 daagse expeditiereis met uitvalbasis Port Elizabeth: vanaf €1199,00 p.p. voor het landprogramma (inclusief excursies, accommodatie, transport ter plaatse, maaltijden, exclusief: vlucht) bij een gemiddelde groepsgrootte van 20 deelnemers.

Accommodatie
Afhankelijk of je kiest voor een rondreis of één uitvalbasis zullen we op basis van jouw wensen op zoek gaan naar één of meerdere accommodaties.

Heb je interesse in een expeditiereis naar Zuid-Afrika? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte expeditiereis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw plannen gemaakt.