Schoolreizen buitenland programma

Topics

In welke richting ontwikkelt jouw schoolreis zich?

Programma’s voor op schoolreis

Onze buitenlandse schoolreisprogramma's sluiten aan bij de belevingswereld en behoeften van jongeren. Een schoolreis is de uitgelezen kans om nieuwe dingen te leren en ontdekken. Vrij van patronen en gewoontes. Weg uit je vertrouwde omgeving. Zo stimuleren we jongeren meer richting te geven aan hun passies en talenten. Schoolreizen die iets losmaken en jongeren tot nadenken stemmen. Zo helpen we jongeren op reis op zoek te gaan naar datgene dat hen daadwerkelijk drijft.
Impactvolle topics
Topics

Impactvolle topics

Onze buitenlandse schoolreisprogramma's

Schoolreis programma Londen

City Story Game

Te boeken in Londen
Schoolreis buiten Europa

Global learning

Reis buiten Europa
Ellen Weijand
Ellen Weijand

Wil jij op zoek naar datgene wat jouw leerlingen daadwerkelijk drijft?

Mijn droom is maximale impact creëren voor jongeren op buitenlandse schoolreis. Als er één moment geschikt is om jongeren andere gezichtspunten aan te reiken is het wel tijdens de schoolreis. We geloven dat er zoveel extra uit schoolreis gehaald kan worden. Reizen zet aan tot nadenken en brengt jongeren dichterbij hun drijfveren. Een reisbeleving waarin ze voelen, ervaren, zich ontwikkelen. Dat gun je toch iedere jongere!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten