Programma's voor je buitenlandse schoolreis

Topics

Onze programma's als flexibele laag over je schoolreis heen

Programma's als flexibele laag over je schoolreis

 

De meeste docenten hebben helder voor ogen hoe ze hun programma ter plaatse willen invullen. Onze topics sluiten daarop aan. De meeste topics vereisen geen aanpassing in je eigen programma. Je legt ze als een flexibele laag over je programma heen. Andere topics vullen je dagprogramma volledig waardoor je de schoolreis op een hele andere wijze ervaart. Ook populair zijn de topics die je als workshop of training voorafgaand aan je reis afneemt.

Eén ding is zeker: de topics zijn een ludiek hulpmiddel om de impact voorafgaand en tijdens je reis te vergroten. Zo maken we samen met jou als docent schoolreisprogramma's die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. 

Schoolreis programma's met impact | Travel Inventive
Topics
Toon alles wereldburgerschap

Impactvolle topics

Als flexibele laag over je schoolreis programma heen

Wereldburgerschap met Buddy to Buddy op schoolreis
Ellen Weijand Founder

Wil jij op zoek naar datgene wat jouw leerlingen daadwerkelijk drijft?

Mijn droom is maximale impact creëren voor jongeren op buitenlandse schoolreis. Als er één moment geschikt is om jongeren andere gezichtspunten aan te reiken is het wel tijdens de schoolreis. We geloven dat er zoveel extra uit schoolreis gehaald kan worden. Reizen zet aan tot nadenken en brengt jongeren dichterbij hun drijfveren. Een reisbeleving waarin ze voelen, ervaren, zich ontwikkelen. Dat gun je toch iedere jongere!